Фазові перетворення в структурі жиру вершкового масла з інуліном
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фазові перетворення в структурі жиру вершкового масла з інуліном
Фазовые превращения в структуре жира сливочного масла с инулином Phase changes in the structure of fat of butter with inulin |
|
Creator |
Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А. Rashevska, T. |
|
Subject |
вершкове масло
інулін ДСК сливочное масло инулин ДСК butter inulin DSC |
|
Description |
Розроблено технологію вершкового масла з інуліном, який має лікувально-профілактичні властивості. Встановлено, що добавка із інуліну суттєво впливає на фазові перетворення у вершковому маслі. Разработано технологию сливочного масла с добавкой инулина, что имеет лечебно-профилактические свойства. Установлено, что добавка из инулина влияет на фазовые превращения в сливочном масле. We developed technology of butter with added inulin, which has therapeutic and prophylactic properties. we found that the addition of inulin effect on phase transformations in butter.
|
|
Date |
2013-03-07T08:33:44Z
2013-03-07T08:33:44Z 1998 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рашевська, Т. О. Фазові перетворення в структурі жиру вершкового масла з інуліном / Т. О. Рашевська // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - С. 120-123.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6772 |
|
Language |
uk_UK
|
|