Запис Детальніше

Фазові перетворення в структурі жиру вершкового масла з інуліном

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фазові перетворення в структурі жиру вершкового масла з інуліном
Фазовые превращения в структуре жира сливочного масла с инулином
Phase changes in the structure of fat of butter with inulin
 
Creator Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А.
Rashevska, T.
 
Subject вершкове масло
інулін
ДСК
сливочное масло
инулин
ДСК
butter
inulin
DSC
 
Description Розроблено технологію вершкового масла з інуліном, який має лікувально-профілактичні властивості. Встановлено, що добавка із інуліну суттєво впливає на фазові перетворення у вершковому маслі. Разработано технологию сливочного масла с добавкой инулина, что имеет лечебно-профилактические свойства. Установлено, что добавка из инулина влияет на фазовые превращения в сливочном масле. We developed technology of butter with added inulin, which has therapeutic and prophylactic properties. we found that the addition of inulin effect on phase transformations in butter.
 
Date 2013-03-07T08:33:44Z
2013-03-07T08:33:44Z
1998
 
Type Article
 
Identifier Рашевська, Т. О. Фазові перетворення в структурі жиру вершкового масла з інуліном / Т. О. Рашевська // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - С. 120-123.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6772
 
Language uk_UK