Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв
Использование различных форм соевых добавок при производстве кисломолочных напитков Using different forms of soy supplements in the production of fermented beverages |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. Маляренко, Т. В. Маляренко, Т. В. Malyarenko, T. |
|
Subject |
соєва добавка
соевая добавка soybean supplement кисломолочні напої кисломолочные напитки dairy drinks дефіцит білків дефицит белков lack of protein соєве молоко соевое молоко soy milk органолептичні та фізико-хімічні показники органолептические и физико-химические показатели organoleptic and physico-chemical characteristics |
|
Description |
рецептурах кисломолочних продуктів дозволяє отри¬мати композиції, які характеризуються збалансованим вмістом життєво - необхідних елементів, які відповідають вимогам сучасної науки про харчування. Результати проведеної науково-дослідної роботи мають прак¬тичний інтерес. Додавання сухих, соєвих компонентів: соєвого знежиреного дезодорованого борошна і соєвого білково-жирового збагачувача дозволяє, одержати продукт збагачений рослинними компонентами, з однорідною густою консистенцією, кисломолоч¬ним смаком та запахом. Применение сои - растительного сырья повышенной биологической ценности - в рецептурах кисломолочных продуктов позволяет получить композиции, которые характеризуются сбалансированным содержанием жизненно - необходимых элементов, которые отвечают требованиям современной науки о питании. Результаты проведенной научно-исследовательской работы имеют практический интерес. Добавление сухих, соевых компонентов: соевого обезжиренного дезодорированное муки и соевого белково-жирового обогатителя позволяет, получить продукт обогащен растительными компонентами, с однородной густой консистенции, кисломолочным вкусом и запахом. The use of soy - Herbal high biological value - in recipes dairy products provides a composition characterized by containing a balanced life - essential elements that meet the requirements of modern nutritional science. The results of the research are of practical interest. Add dry ingredients soy: soy flour and nonfat deodorized soybean protein-lipid dresser allows to obtain a product enriched botanicals, with a homogeneous dense texture, yogurt flavor and odor. |
|
Date |
2013-03-07T12:49:38Z
2013-03-07T12:49:38Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скорченко Т.А. Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв / Т.А. Скорченко, О.В. Грек, Т.В. Маляренко // Збірник наукових праць ХДАУ. — Таврійський науковий вісник. – 2002. – №21. — С. 253-257
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6773 |
|
Language |
uk_UK
|
|