Запис Детальніше

Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв
Использование различных форм соевых добавок при производстве кисломолочных напитков
Using different forms of soy supplements in the production of fermented beverages
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Маляренко, Т. В.
Маляренко, Т. В.
Malyarenko, T.
 
Subject соєва добавка
соевая добавка
soybean supplement
кисломолочні напої
кисломолочные напитки
dairy drinks
дефіцит білків
дефицит белков
lack of protein
соєве молоко
соевое молоко
soy milk
органолептичні та фізико-хімічні показники
органолептические и физико-химические показатели
organoleptic and physico-chemical characteristics
 
Description рецептурах кисломолочних продуктів дозволяє отри¬мати композиції, які характеризуються збалансованим вмістом життєво - необхідних елементів, які відповідають вимогам сучасної науки про харчування.
Результати проведеної науково-дослідної роботи мають прак¬тичний інтерес. Додавання сухих, соєвих компонентів: соєвого знежиреного дезодорованого борошна і соєвого білково-жирового збагачувача дозволяє, одержати продукт збагачений рослинними компонентами, з однорідною густою консистенцією, кисломолоч¬ним смаком та запахом.

Применение сои - растительного сырья повышенной биологической ценности - в рецептурах кисломолочных продуктов позволяет получить композиции, которые характеризуются сбалансированным содержанием жизненно - необходимых элементов, которые отвечают требованиям современной науки о питании.
Результаты проведенной научно-исследовательской работы имеют практический интерес. Добавление сухих, соевых компонентов: соевого обезжиренного дезодорированное муки и соевого белково-жирового обогатителя позволяет, получить продукт обогащен растительными компонентами, с однородной густой консистенции, кисломолочным вкусом и запахом.

The use of soy - Herbal high biological value - in recipes dairy products provides a composition characterized by containing a balanced life - essential elements that meet the requirements of modern nutritional science.
The results of the research are of practical interest. Add dry ingredients soy: soy flour and nonfat deodorized soybean protein-lipid dresser allows to obtain a product enriched botanicals, with a homogeneous dense texture, yogurt flavor and odor.
 
Date 2013-03-07T12:49:38Z
2013-03-07T12:49:38Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Скорченко Т.А. Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв / Т.А. Скорченко, О.В. Грек, Т.В. Маляренко // Збірник наукових праць ХДАУ. — Таврійський науковий вісник. – 2002. – №21. — С. 253-257
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6773
 
Language uk_UK