Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА”(для студентів 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа")

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА”(для студентів 5 курсу заочної форм навчання
напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа")
 
Creator Андрєєва, В.М.
 
Subject План 2014
 
Description Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.14010 1–"Готельно-ресторанна справа") Укл.: В.М. Андрєєва – Харків: ХНАМГ, 2014
 
Date 2013-03-11
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/29111/1/2014%20%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D1%94%D1%94%D0%B2%D0%B0%20%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%20%D0%9C%D0%92%20%D0%B4%D0%BE%20%D0%A0%D0%93%D0%A0%20%D0%9C%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B6%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%20%D0%B3%D0%BE%D1%82%20%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%20%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.doc
Андрєєва, В.М. (2013) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА”(для студентів 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/29111/