Запис Детальніше

Аналіз системи факторів, що впливають на якість та конкурентоспроможність продуктії заготівельного виробництва

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз системи факторів, що впливають на якість та конкурентоспроможність продуктії заготівельного виробництва
 
Creator Динник, Оксана Дмитрівна
Дынник, Оксана Дмитриевна
Dynnyk, Oksana Dmytrivna
 
Description Провівши аналіз розглянутих чинників можна зробити вивід, що процес виготовлення заготовок не можна розглядати у відриві від всього виробництва. Якість досліджуваного процесу необхідно розглядати як ланку системи управіння якістю організації. Як показує досвід передових вітчизняних машинобудівних підприємств без створення цільної системи заготівельного виробництва не може бути забезпечений високий рівень конкурентоспроможності продукції машинобудівної галузі.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20417
 
Publisher Вид-во СумДУ
 
Date 2011-11-16T11:16:08Z
2011-11-16T11:16:08Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Динник, О.Д. Аналіз системи факторів, що впливають на якість та конкурентоспроможність продуктії заготівельного виробництва [Текст] / О. Д. Динник // Науково-методична конференція викладачів, співробітників і студентів : тези доповідей, 23 квітня 2009 року / Відп. за вип. Т.М. Гричановська. - Суми : СумДУ, 2009. - Ч.1. - С. 60-62.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20417
 
Language uk