Запис Детальніше

Теорія електричних та магнітних кіл: конспект лекцій. Розділ "Перехідні процеси у лінійних електричних колах із зосередженими параметрами"

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теорія електричних та магнітних кіл: конспект лекцій. Розділ "Перехідні процеси у лінійних електричних колах із зосередженими параметрами"
 
Creator Булашенко, Андрій Васильович
Булашенко, Андрей Васильевич
Bulashenko, Andrii Vasylovych
 
Subject теорія електричних та магнітних кіл
теория электрических и магнитных полей
 
Description Цей конспект буде корисним для студентів, що вивчають тему «Перехідні процеси у лінійних колах із зосередженими па-раметрами» з дисциплін: «Основи теорії кіл», «Теорія електрич-них і магнітних кіл», «Теоретичні основи електротехніки», «Те-орія електронних кіл», «Електротехніка». Конспект містить при-клади розв’язання задач по перехідним процесам від найпрості-ших кіл до складних розгалужених електричних кіл із зосере-дженими параметрами. Таким чином, конспект також буде ко-рисним для проведення практичних та лабораторних занять із розрахунку перехідних процесів із дисципліни «Теорія електри-чних та магнітних кіл»
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/30314
 
Publisher Вид-во СумДУ
 
Date 2013-03-13T12:22:26Z
2013-03-13T12:22:26Z
2012
 
Type Learning Object
 
Identifier Булашенко, А.В. Теорія електричних та магнітних кіл: конспект лекцій. Розділ "Перехідні процеси у лінійних електричних колах із зосередженими параметрами": конспект лекцій для студ. напряму 0502 "Системна інженерія" усіх форм навчання / А.В. Булашенко. - Суми: СумДУ, 2012. - 232 с.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/30314
 
Language uk