Удосконалення технології варених ковбас на основі м'яса птиці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології варених ковбас на основі м'яса птиці
Совершенствование технологии вареных колбас на основе мяса птицы The improvement of cooked sausages on the basis of poultry |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Радзієвська, І. Г. Григорак, Т. Д. Peshuk, L. Radzievska, I. Grygorak, T. Радзиевская, И. Г. |
|
Subject |
купаж
blend вареные колбасы м'ясо птиці варені ковбаси мясо птицы poultry cooked sausage |
|
Description |
Удосконалено технологію та розширено асортимент структурованих ковбас. Використано чотири види м'яса птиці: куряче, качине, індиче, гусяче. Усовершенствована технология и расширен ассортимент структурированных колбас. Использованы четыре вида мяса птицы: куриное, утиное, индюшиное, гусиное. Improved technology and expanded range of structured sausages. Used four kinds of meat: chicken, duck, turkey, goose. |
|
Date |
2012-06-06T21:59:04Z
2012-06-06T21:59:04Z 2008 |
|
Identifier |
Пешук, Л. В. Удосконалення технології варених ковбас на основі м'яса птиці / Л. В Пешук, І. Г. Радзієвська, Т. Д. Григорак // Мясной бизнес. – 2008. - № 3. – С. 106-111.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1216 |
|