Запис Детальніше

Удосконалення технології варених ковбас на основі м'яса птиці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології варених ковбас на основі м'яса птиці
Совершенствование технологии вареных колбас на основе мяса птицы
The improvement of cooked sausages on the basis of poultry
 
Creator Пешук, Л. В.
Радзієвська, І. Г.
Григорак, Т. Д.
Peshuk, L.
Radzievska, I.
Grygorak, T.
Радзиевская, И. Г.
 
Subject купаж
blend
вареные колбасы
м'ясо птиці
варені ковбаси
мясо птицы
poultry
cooked sausage
 
Description Удосконалено технологію та розширено асортимент структурованих ковбас. Використано чотири види м'яса птиці: куряче, качине, індиче, гусяче.

Усовершенствована технология и расширен ассортимент структурированных колбас. Использованы четыре вида мяса птицы: куриное, утиное, индюшиное, гусиное.

Improved technology and expanded range of structured sausages. Used four kinds of meat: chicken, duck, turkey, goose.
 
Date 2012-06-06T21:59:04Z
2012-06-06T21:59:04Z
2008
 
Identifier Пешук, Л. В. Удосконалення технології варених ковбас на основі м'яса птиці / Л. В Пешук, І. Г. Радзієвська, Т. Д. Григорак // Мясной бизнес. – 2008. - № 3. – С. 106-111.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1216