Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі
eNUFTIR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі
Рrospect of development of special food for meat-based Перспектива разработки специальных продуктов питания на мясной основе |
|
| Creator |
Пешук, Л. В.
Карпенко, П. О. Peshuk, L. Karpenko, P. Пешук, Л. В. Карпенко, П. О. |
|
| Subject |
харчування
м'ясо НАССР питание мясо НАССР food meat HACCP |
|
| Description |
В даній статті розглянуто шляхи оптимізації структури харчування населення України. В данной статье рассмотрены пути оптимизации структуры питания населения Украины. This paper deals with ways of optimizing the structure of feeding the population of Ukraine. |
|
| Date |
2012-06-06T22:13:43Z
2012-06-06T22:13:43Z 2005 |
|
| Identifier |
Пешук, Л. В. Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі / Л. В. Пешук, П. О. Карпенко // Мясной бизнес. - 2005. - № 2(31). - С. 14-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1218 |
|
| Language |
uk_UK
|
|