Запис Детальніше

Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі
Рrospect of development of special food for meat-based
Перспектива разработки специальных продуктов питания на мясной основе
 
Creator Пешук, Л. В.
Карпенко, П. О.
Peshuk, L.
Karpenko, P.
Пешук, Л. В.
Карпенко, П. О.
 
Subject харчування
м'ясо
НАССР
питание
мясо
НАССР
food
meat
HACCP
 
Description В даній статті розглянуто шляхи оптимізації структури харчування населення України.

В данной статье рассмотрены пути оптимизации структуры питания населения Украины.

This paper deals with ways of optimizing the structure of feeding the population of Ukraine.
 
Date 2012-06-06T22:13:43Z
2012-06-06T22:13:43Z
2005
 
Identifier Пешук, Л. В. Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі / Л. В. Пешук, П. О. Карпенко // Мясной бизнес. - 2005. - № 2(31). - С. 14-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1218
 
Language uk_UK