Запис Детальніше

The nanostructure's management is the basis for a functional fatty foods' production

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The nanostructure's management is the basis for a functional fatty foods' production
Наноструктурне управління є основою для виробництва функціональних жирових продуктів
Наноструктурные управления является основой для производства функциональных жировых продуктов
 
Creator Іванов, С. В.
Иванов, С. В.
Ivanov, S.
Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А.
Rashevska, T.
 
Subject functional food products
функціональні харчові продукти
функциональные пищевые продукты
butter
nanostructure
herbal supplements
масло
наноструктури
трав'яні добавки
масло
наноструктуры
травяные добавки
 
Description For the first time the functional types of butter with herbal supplements (HS) are developed. The effect of HS on micro-and nanostructure of developed types of butter was studied. Based on the results of the study it was recommended to use HS to control the formation of the butter's nanostructure and its quality, physical and chemical properties.
Вперше були розроблені функціональні типи масла з рослинними добавками (РД). Вивчено вплив РД на мікро-та наноструктури розроблених типів масла. За результатами дослідження було рекомендовано використовувати РД для контролювання процесу формування наноструктур масла і його якості, фізичних та хімічних властивостей.
Впервые были разработаны функциональные типы масла с растительными добавками (РД). Изучено влияние РД на микро- и наноструктуры разработанных типов масла. По результатам исследования было рекомендовано использовать РД для контроля процесса формирования наноструктур масла и его качества, физических и химических свойств.
 
Date 2012-06-27T20:56:02Z
2012-06-27T20:56:02Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Ivanov, S. The nanostructure’s management is the basis for a functional fatty foods’ production / S. Ivanov, T. Rashevska // Procedia Food Science. - 2011. - №1. – P. 24-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1933
 
Language other