Визначення загального комплексного показника якості морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення загального комплексного показника якості морозива
Определение общего комплексного показателя качества мороженого Determining the overall complex quality of ice cream |
|
Creator |
Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г. Fedchenko, T. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Пухляк, А. Г. Пухляк, А. Г. Pukhlyak, A. |
|
Subject |
морозиво
мороженное ice cream комплексний показник якості комплексный показатель качества a composite index of quality кваліметрія квалиметрия qualimetry коефіцієнти вагомості коэффициенты весомости weighting coefficients |
|
Description |
Розроблена комплексна оцінка якості морозива з цукрозамінниками, яка враховує всі характеристики якості морозива, а саме органолептичні, фізики-хімічні і мікробіологічні показники, харчову та енергетичну цінність. Разработана комплексная оценка качества мороженого с сахарозаменителями, которая учитывает все характеристики качества мороженого, а именно органолептические, физико-химические и микробиологические показатели, пищевую и энергетическую ценность. An integrated assessment of quality ice cream with sweeteners, which takes into account the characteristics of quality ice cream, namely organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters, food and energy value. |
|
Date |
2013-03-13T09:00:32Z
2013-03-13T09:00:32Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Федченко, Т. Г. Визначення загального комплексного показника якості морозива / Т. Г. Федченко, Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк // Молочна промисловість. – 2005. – № 6. – С. 45-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6797 |
|
Language |
uk_UK
|
|