Запис Детальніше

Визначення загального комплексного показника якості морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення загального комплексного показника якості морозива
Определение общего комплексного показателя качества мороженого
Determining the overall complex quality of ice cream
 
Creator Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г.
Fedchenko, T.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Пухляк, А. Г.
Пухляк, А. Г.
Pukhlyak, A.
 
Subject морозиво
мороженное
ice cream
комплексний показник якості
комплексный показатель качества
a composite index of quality
кваліметрія
квалиметрия
qualimetry
коефіцієнти вагомості
коэффициенты весомости
weighting coefficients
 
Description Розроблена комплексна оцінка якості морозива з цукрозамінниками, яка враховує всі характеристики якості морозива, а саме органолептичні, фізики-хімічні і мікробіологічні показники, харчову та енергетичну цінність.
Разработана комплексная оценка качества мороженого с сахарозаменителями, которая учитывает все характеристики качества мороженого, а именно органолептические, физико-химические и микробиологические показатели, пищевую и энергетическую ценность.
An integrated assessment of quality ice cream with sweeteners, which takes into account the characteristics of quality ice cream, namely organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters, food and energy value.
 
Date 2013-03-13T09:00:32Z
2013-03-13T09:00:32Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Федченко, Т. Г. Визначення загального комплексного показника якості морозива / Т. Г. Федченко, Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк // Молочна промисловість. – 2005. – № 6. – С. 45-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6797
 
Language uk_UK