Запис Детальніше

Мінеральний і вітамінний склад морозива «Сирок»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мінеральний і вітамінний склад морозива «Сирок»
Минеральный и витаминный состав мороженого «Сырок»
Mineral and vitamin composition of ice cream "Curd"
 
Creator Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), T.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Касьянова, Н. О.
Касьянова, Н. А.
Kasyanova, N.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
фруктоза
фруктоза
fructose
сир кисломолочний знежирений
творог обезжиренный
nonfat acidic cheese
мінеральні речовини
минеральные вещества
minerals
вітаміни
витамины
vitamins
добові потреби
суточные потребности
daily needs
 
Description Обґрунтовано доцільність внесення сиру кисломолочного нежирного до складу морозива з фруктозою за вітамінним і мінеральним складом. Визначено забезпеченість добових потреб у вітамінах і мінеральних речовинах при споживанні 100 грамів морозива з фруктозою і сиром кисломолочним нежирним.
Обоснована целесообразность внесения творога нежирного в состав мороженого с фруктозой за витаминным и минеральным составом. Определена обеспеченность суточных потребностей в витаминах и минеральных веществах при употреблении 100 граммов мороженого с фруктозой и творогом нежирным.
The necessity of making skim milk cheese to the cream of fructose by vitamin and mineral composition. Detected supply daily needs for vitamins and minerals when consumed 100 grams of cream cheese with fructose and low-fat yogurt.
 
Date 2013-03-13T09:10:10Z
2013-03-13T09:10:10Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Осьмак, Т. Г. Мінеральний і вітамінний склад морозива «Сирок»/ Т.Г. Осьмак, Т.А. Скорченко, Н.О. Касьянова. // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – №6. – С. 20-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6799
 
Language uk_UK