Мінеральний і вітамінний склад морозива «Сирок»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мінеральний і вітамінний склад морозива «Сирок»
Минеральный и витаминный состав мороженого «Сырок» Mineral and vitamin composition of ice cream "Curd" |
|
Creator |
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г. Osmak (Fedchenko), T. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Касьянова, Н. О. Касьянова, Н. А. Kasyanova, N. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream фруктоза фруктоза fructose сир кисломолочний знежирений творог обезжиренный nonfat acidic cheese мінеральні речовини минеральные вещества minerals вітаміни витамины vitamins добові потреби суточные потребности daily needs |
|
Description |
Обґрунтовано доцільність внесення сиру кисломолочного нежирного до складу морозива з фруктозою за вітамінним і мінеральним складом. Визначено забезпеченість добових потреб у вітамінах і мінеральних речовинах при споживанні 100 грамів морозива з фруктозою і сиром кисломолочним нежирним. Обоснована целесообразность внесения творога нежирного в состав мороженого с фруктозой за витаминным и минеральным составом. Определена обеспеченность суточных потребностей в витаминах и минеральных веществах при употреблении 100 граммов мороженого с фруктозой и творогом нежирным. The necessity of making skim milk cheese to the cream of fructose by vitamin and mineral composition. Detected supply daily needs for vitamins and minerals when consumed 100 grams of cream cheese with fructose and low-fat yogurt. |
|
Date |
2013-03-13T09:10:10Z
2013-03-13T09:10:10Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Осьмак, Т. Г. Мінеральний і вітамінний склад морозива «Сирок»/ Т.Г. Осьмак, Т.А. Скорченко, Н.О. Касьянова. // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – №6. – С. 20-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6799 |
|
Language |
uk_UK
|
|