Запис Детальніше

Морозиво з глюкозо-фруктозними сиропами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Морозиво з глюкозо-фруктозними сиропами
Мороженое с глюкозо-фруктозными сиропами
Ice cream with glucose-fructose syrups
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), T.
Супруненко, І. О.
Супруненко, И. О.
Suprunenko, I.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
глюкозо-фруктозний сироп
глюкозо-фруктозный сироп
glucose-fructose syrup
сир кисломолочний знежирений
творог обезжиренный
nonfat acidic cheese
 
Description Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – глюкозо-фруктозним сиропом та сиром кисломолочним знежиреним. Визначено органолептичні і фізико-хімічні показники розробленого виду морозива. Досліджено динаміка зміни якісних показників морозива протягом гарантованого терміну зберігання.
Разработанная технология мороженого с сахарозаменителем - глюкозо-фруктозным сиропом и творогом обезжиренным. Определены органолептические и физико-химические показатели разработанного вида мороженого. Исследована динамика изменения качественных показателей мороженого в течении гарантийного срока хранения.
The technology of ice cream with sweetener - glucose-fructose syrup, nonfat yogurt and cheese. Defined organoleptic and physico-chemical characteristics of the developed type of ice cream. The dynamics of changes in quality indicators cream for a guaranteed shelf life.
 
Date 2013-03-13T09:48:06Z
2013-03-13T09:48:06Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Скорченко, Т. А. Морозиво з глюкозо-фруктозним сиропом / Т. А. Скорченко, Т. Г. Осьмак, І. О. Супруненко // Харчова і переробна промисловість. – 2009. – № 7-8. – С. 24-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6803
 
Language uk_UK