Морозиво з глюкозо-фруктозними сиропами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Морозиво з глюкозо-фруктозними сиропами
Мороженое с глюкозо-фруктозными сиропами Ice cream with glucose-fructose syrups |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Осьмак (Федченко), Т. Г. Осьмак (Федченко), Т. Г. Osmak (Fedchenko), T. Супруненко, І. О. Супруненко, И. О. Suprunenko, I. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream глюкозо-фруктозний сироп глюкозо-фруктозный сироп glucose-fructose syrup сир кисломолочний знежирений творог обезжиренный nonfat acidic cheese |
|
Description |
Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – глюкозо-фруктозним сиропом та сиром кисломолочним знежиреним. Визначено органолептичні і фізико-хімічні показники розробленого виду морозива. Досліджено динаміка зміни якісних показників морозива протягом гарантованого терміну зберігання. Разработанная технология мороженого с сахарозаменителем - глюкозо-фруктозным сиропом и творогом обезжиренным. Определены органолептические и физико-химические показатели разработанного вида мороженого. Исследована динамика изменения качественных показателей мороженого в течении гарантийного срока хранения. The technology of ice cream with sweetener - glucose-fructose syrup, nonfat yogurt and cheese. Defined organoleptic and physico-chemical characteristics of the developed type of ice cream. The dynamics of changes in quality indicators cream for a guaranteed shelf life. |
|
Date |
2013-03-13T09:48:06Z
2013-03-13T09:48:06Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скорченко, Т. А. Морозиво з глюкозо-фруктозним сиропом / Т. А. Скорченко, Т. Г. Осьмак, І. О. Супруненко // Харчова і переробна промисловість. – 2009. – № 7-8. – С. 24-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6803 |
|
Language |
uk_UK
|
|