Запис Детальніше

Перспективи використання сої у виробництві морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання сої у виробництві морозива
Перспективы использования сои в производстве мороженого
Prospects for the use of soy in the production of ice cream
 
Creator Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), T.
Касьянова, Н. О.
Касьянова, Н. А.
Kasyanova, N.
Туркова, Г. М.
Туркова, А. Н.
Turkova, G.
Туркова, Т. М
Туркова, Т. Н.
Turkova, T.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
фруктоза
фруктоза
fructose
соєвий білок
соевый белок
soybean protein
соєвмісний білковий компонент
соесодержащий белковый компонент
protein component of soybean
 
Description Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – фруктозою, яке містить сою. За органолептичними та фізико-хімічними показниками обґрунтовано дозу внесення соєвого білкового компоненту.
Разработанная технология мороженого с сахарозаменителем - фруктозой, которое содержит сою. По органолептическим и физико-химическим показателям обоснованно дозу внесения соевого белкового компонента.
The technology of ice cream with sweetener - fructose containing soy. By organoleptic and physico-chemical parameters reasonably dose make soy protein component.
 
Date 2013-03-13T10:00:27Z
2013-03-13T10:00:27Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Осьмак, Т. Г. Перспективи використання сої у виробництві морозива / Т. Г. Осьмак, Н. О. Касьянова, Г. М. Туркова, Т. М. Туркова // Продовольча індустрія АПК. – 2012. – № 2. – С. 24-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6806
 
Language uk_UK