Перспективи використання сої у виробництві морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання сої у виробництві морозива
Перспективы использования сои в производстве мороженого Prospects for the use of soy in the production of ice cream |
|
Creator |
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г. Osmak (Fedchenko), T. Касьянова, Н. О. Касьянова, Н. А. Kasyanova, N. Туркова, Г. М. Туркова, А. Н. Turkova, G. Туркова, Т. М Туркова, Т. Н. Turkova, T. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream фруктоза фруктоза fructose соєвий білок соевый белок soybean protein соєвмісний білковий компонент соесодержащий белковый компонент protein component of soybean |
|
Description |
Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – фруктозою, яке містить сою. За органолептичними та фізико-хімічними показниками обґрунтовано дозу внесення соєвого білкового компоненту. Разработанная технология мороженого с сахарозаменителем - фруктозой, которое содержит сою. По органолептическим и физико-химическим показателям обоснованно дозу внесения соевого белкового компонента. The technology of ice cream with sweetener - fructose containing soy. By organoleptic and physico-chemical parameters reasonably dose make soy protein component. |
|
Date |
2013-03-13T10:00:27Z
2013-03-13T10:00:27Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Осьмак, Т. Г. Перспективи використання сої у виробництві морозива / Т. Г. Осьмак, Н. О. Касьянова, Г. М. Туркова, Т. М. Туркова // Продовольча індустрія АПК. – 2012. – № 2. – С. 24-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6806 |
|
Language |
uk_UK
|
|