Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива
Повышения биологической ценности диабетических видов мороженого Increased biological value of diabetic types of ice cream |
|
Creator |
Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г. Fedchenko, T. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Пухляк, А. Г. Пухляк, А. Г. Pukhlyak, A. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream цукрозамінник сахарозаменитель sweetener сир кисломолочний творог acidic cheese біологічна цінність биологическая ценность biological value амінокислотний склад аминокислотный состав the amino acid composition |
|
Description |
Підтверджена доцільність використання сиру кисломолочного у виробництві морозива. Вивчено амінокислотний склад діабетичних видів морозива. Наведений розрахунок біологічної цінності морозива з цукрозамінниками. Подтверждена целесообразность использования творога в производстве мороженого. Изучены аминокислотный состав диабетических видов мороженого. Приведенный расчет биологической ценности мороженого с сахарозаменителями.. Confirmed the feasibility of using milk cheese in ice cream production. Studied the amino acid composition of diabetic kinds of ice cream. Calculation of the biological value of ice cream with sweeteners. |
|
Date |
2013-03-13T10:11:19Z
2013-03-13T10:11:19Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Федченко Т.Г. Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива / Т.Г. Федченко, Т.А.Скорченко, А.Г. Пухляк // Молочна промисловість. – 2006. – №1. – С. 43-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6808 |
|
Language |
uk_UK
|
|