Запис Детальніше

Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива
Повышения биологической ценности диабетических видов мороженого
Increased biological value of diabetic types of ice cream
 
Creator Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г.
Fedchenko, T.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Пухляк, А. Г.
Пухляк, А. Г.
Pukhlyak, A.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
цукрозамінник
сахарозаменитель
sweetener
сир кисломолочний
творог
acidic cheese
біологічна цінність
биологическая ценность
biological value
амінокислотний склад
аминокислотный состав
the amino acid composition
 
Description Підтверджена доцільність використання сиру кисломолочного у виробництві морозива. Вивчено амінокислотний склад діабетичних видів морозива. Наведений розрахунок біологічної цінності морозива з цукрозамінниками.
Подтверждена целесообразность использования творога в производстве мороженого. Изучены аминокислотный состав диабетических видов мороженого. Приведенный расчет биологической ценности мороженого с сахарозаменителями..
Confirmed the feasibility of using milk cheese in ice cream production. Studied the amino acid composition of diabetic kinds of ice cream. Calculation of the biological value of ice cream with sweeteners.
 
Date 2013-03-13T10:11:19Z
2013-03-13T10:11:19Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Федченко Т.Г. Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива / Т.Г. Федченко, Т.А.Скорченко, А.Г. Пухляк // Молочна промисловість. – 2006. – №1. – С. 43-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6808
 
Language uk_UK