Запис Детальніше

Пошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозива
Поиск перспективных сахарозаменителей в производстве мороженого
Search Advanced sweeteners in the manufacture of ice cream
 
Creator Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г.
Fedchenko, T.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
цукрозамінники
сахарозаменители
sweeteners
солодкі речовини
сладкие вещества
sweet substances
інтенсивні підсолоджувачі
интенсивные подсластители
intense sweeteners
 
Description Наведено класифікацію солодких речовин. Проаналізовано можливість виробництва морозива з натуральними цукрозамінниками та інтенсивними підсолоджувачами. Розглянуто сучасні рецептури морозива з цукрозамінниками.
Приведена классификация сладких веществ. Проанализирована возможность производства мороженого с натуральными сахарозаменителями и интенсивными подсластителями. Рассмотрены современные рецептуры мороженого с сахарозаменителями.
The classification of sweet substances. The possibility of ice cream with natural sweeteners and intense sweeteners. Modern recipes ice cream with sweeteners.
 
Date 2013-03-13T10:37:41Z
2013-03-13T10:37:41Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Федченко, Т. Г. Пошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозива / Т. Г. Федченко, Г. Є. Поліщук, Т. А. Скорченко // Світ морозива і холоду. – 2004. – № 2. – С. 12-14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6809
 
Language uk_UK