Пошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозива
Поиск перспективных сахарозаменителей в производстве мороженого Search Advanced sweeteners in the manufacture of ice cream |
|
Creator |
Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г. Fedchenko, T. Поліщук, Г. Є. Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream цукрозамінники сахарозаменители sweeteners солодкі речовини сладкие вещества sweet substances інтенсивні підсолоджувачі интенсивные подсластители intense sweeteners |
|
Description |
Наведено класифікацію солодких речовин. Проаналізовано можливість виробництва морозива з натуральними цукрозамінниками та інтенсивними підсолоджувачами. Розглянуто сучасні рецептури морозива з цукрозамінниками. Приведена классификация сладких веществ. Проанализирована возможность производства мороженого с натуральными сахарозаменителями и интенсивными подсластителями. Рассмотрены современные рецептуры мороженого с сахарозаменителями. The classification of sweet substances. The possibility of ice cream with natural sweeteners and intense sweeteners. Modern recipes ice cream with sweeteners. |
|
Date |
2013-03-13T10:37:41Z
2013-03-13T10:37:41Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Федченко, Т. Г. Пошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозива / Т. Г. Федченко, Г. Є. Поліщук, Т. А. Скорченко // Світ морозива і холоду. – 2004. – № 2. – С. 12-14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6809 |
|
Language |
uk_UK
|
|