Запис Детальніше

Сир кисломолочний – компонент діабетичних видів морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сир кисломолочний – компонент діабетичних видів морозива
Творог - компонент диабетических видов мороженого
Cottage cheese - a component of diabetic types of ice cream
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г.
Fedchenko, T.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
сир кисломолочний знежирений
творог обезжиренный
nonfat accid cheese
харчова і біологічна цінність
пищевая и биологическая ценность
food and biological value
 
Description Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – фруктозою та сиром кисломолочним знежиреним. Наведені переваги отримання сиру кисломолочного сепараторним способом. Представлено хімічний склад сиру кисломолочного знежиреного. Досліджено вплив масової частки і способу виробництва сиру кисломолочного знежиреного на якість морозива з фруктозою.
Разработанная технология мороженого с сахарозаменителем - фруктозой и творогом обезжиренным. Приведены преимущества получения творога сепараторным способом. Представлены химический состав творога обезжиренного. Исследовано влияние массовой доли и способа производства творога обезжиренного на качество мороженого с фруктозой.
The technology of ice cream with sweetener - fructose and cheese low fat yogurt. These benefits of getting milk cheese Separator way. Presented by the chemical composition of skim milk cheese. The influence of the mass fraction and mode of production of skim milk cheese for quality ice cream with fructose.
 
Date 2013-03-13T10:38:49Z
2013-03-13T10:38:49Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Скорченко, Т. А. Сир кисломолочний – компонент діабетичних видів морозива / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко // Молочное дело. – 2006. – №2. – С. 48-49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6810
 
Language uk_UK