Технологія морозива діабетичного «Сирок»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія морозива діабетичного «Сирок»
Технология мороженого диабетического «Сырок» Technology іce cream diabetic «Curd» |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Федченко, Т. Г. Федченко, Т. Г. Fedchenko, T. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream сир кисломолочний знежирений творог обезжиренный nonfat accid cheese технологія технология technology технологічна схема технологическая схема technological scheme |
|
Description |
Розроблена технологія морозива з натуральним цукрозамінником – фруктозою та сиром кисломолочним нежирним. Обґрунтовано технологічні параметри виробництва. Наведено принципову технологічну схему виробництва морозива з фруктозою і сиром кисломолочним. Разработанная технология мороженого с натуральным сахарозаменителем - фруктозой и творогом нежирным. Обоснованы технологические параметры производства. Приведены принципиальная технологическая схема производства мороженого с фруктозой и творогом. The technology of ice cream with natural sweetener - fructose and low-fat yogurt cheese. Grounded technological parameters of production. An fundamental technological scheme of production of fructose and cream cheese yogurt. |
|
Date |
2013-03-13T10:40:39Z
2013-03-13T10:40:39Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скорченко, Т. А. Технологія морозива діабетичного «Сирок» / Т.А.Скорченко, Т.Г. Федченко // Молочное дело. – 2006. – №3. – С. 12-14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6811 |
|
Language |
uk_UK
|
|