Запис Детальніше

Технологія морозива діабетичного «Сирок»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія морозива діабетичного «Сирок»
Технология мороженого диабетического «Сырок»
Technology іce cream diabetic «Curd»
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г.
Fedchenko, T.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
сир кисломолочний знежирений
творог обезжиренный
nonfat accid cheese
технологія
технология
technology
технологічна схема
технологическая схема
technological scheme
 
Description Розроблена технологія морозива з натуральним цукрозамінником – фруктозою та сиром кисломолочним нежирним. Обґрунтовано технологічні параметри виробництва. Наведено принципову технологічну схему виробництва морозива з фруктозою і сиром кисломолочним.
Разработанная технология мороженого с натуральным сахарозаменителем - фруктозой и творогом нежирным. Обоснованы технологические параметры производства. Приведены принципиальная технологическая схема производства мороженого с фруктозой и творогом.
The technology of ice cream with natural sweetener - fructose and low-fat yogurt cheese. Grounded technological parameters of production. An fundamental technological scheme of production of fructose and cream cheese yogurt.
 
Date 2013-03-13T10:40:39Z
2013-03-13T10:40:39Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Скорченко, Т. А. Технологія морозива діабетичного «Сирок» / Т.А.Скорченко, Т.Г. Федченко // Молочное дело. – 2006. – №3. – С. 12-14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6811
 
Language uk_UK