Українське морозиво. Перспективи розвитку галузі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Українське морозиво. Перспективи розвитку галузі
Украинское мороженое. Перспективы развития отрасли Ukrainian ice cream. Prospects for industry |
|
Creator |
Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г. Fedchenko, T. Поліщук, Г. Є. Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream обсяги виробництва объемы производства production харчові добавки пищевые добавки food additives технічне переоснащення техническое переоснащение technical upgrading |
|
Description |
Наведено імпорт і експорт виробництва морозива. Розглянуто новий асортиментний ряд морозива за рахунок комбінування молочної складової рослинними оліями. Проаналізовано можливості технічного переоснащення підприємств за рахунок нового обладнання для фасування. Приведены импорт и экспорт производства мороженого. Рассмотрен новый ассортиментный ряд мороженого за счет комбинирования молочной составляющей растительными маслами. Проанализированы возможности технического переоснащения предприятий за счет нового оборудования для фасовки. An import and export of ice cream. Considered a new product line of ice cream by combining dairy ingredient vegetable oils. Possibilities of technical re-equipment of enterprises at the expense of new equipment for packaging. |
|
Date |
2013-03-13T10:44:00Z
2013-03-13T10:44:00Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Федченко, Т. Г. Українське морозиво. Перспективи розвитку галузі / Т.Г. Федченко, Г.Є. Поліщук, Т.А. Скорченко. // Світ морозива і холоду. – 2004. – №2. – С. 10-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6812 |
|
Language |
uk_UK
|
|