Запис Детальніше

Українське морозиво. Перспективи розвитку галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Українське морозиво. Перспективи розвитку галузі
Украинское мороженое. Перспективы развития отрасли
Ukrainian ice cream. Prospects for industry
 
Creator Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г.
Fedchenko, T.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
обсяги виробництва
объемы производства
production
харчові добавки
пищевые добавки
food additives
технічне переоснащення
техническое переоснащение
technical upgrading
 
Description Наведено імпорт і експорт виробництва морозива. Розглянуто новий асортиментний ряд морозива за рахунок комбінування молочної складової рослинними оліями. Проаналізовано можливості технічного переоснащення підприємств за рахунок нового обладнання для фасування.
Приведены импорт и экспорт производства мороженого. Рассмотрен новый ассортиментный ряд мороженого за счет комбинирования молочной составляющей растительными маслами. Проанализированы возможности технического переоснащения предприятий за счет нового оборудования для фасовки.
An import and export of ice cream. Considered a new product line of ice cream by combining dairy ingredient vegetable oils. Possibilities of technical re-equipment of enterprises at the expense of new equipment for packaging.
 
Date 2013-03-13T10:44:00Z
2013-03-13T10:44:00Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Федченко, Т. Г. Українське морозиво. Перспективи розвитку галузі / Т.Г. Федченко, Г.Є. Поліщук, Т.А. Скорченко. // Світ морозива і холоду. – 2004. – №2. – С. 10-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6812
 
Language uk_UK