Перспективи виробництва молочних продуктів з гідролізованою лактозою
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи виробництва молочних продуктів з гідролізованою лактозою
Перспективы производства молочных продуктов с гидролизованной лактозой Prospects for production of dairy products with hydrolyzed lactose |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Пухляк, А. Г. Пухляк, А. Г. Pukhlyak, A. Федченко, Т. Г. Федченко, Т. Г. Fedchenko, T. |
|
Subject |
гідроліз
гидролиз hydrolysis лактоза лактоза lactose ферментний препарат ферментный препарат enzyme |
|
Description |
Вивчено дію ферментного препарату для гідролізу лактози у незбираному і знежиреному молоці та сумішах для морозива. Досліджено динаміку гідролізу лактози у молочних продуктах за низько- і високотемпературного режиму. Изучено действие ферментного препарата для гидролиза лактозы в цельном и обезжиренном молоке и смесях для мороженого. Исследована динамика гидролиза лактозы в молочных продуктах при низко-и высокотемпературном режимах. Studied the effect of enzyme hydrolysis of lactose in whole milk and skim milk and cream mixtures. The dynamics of hydrolysis of lactose in dairy products for low-and high-temperature regime. |
|
Date |
2013-03-13T09:05:33Z
2013-03-13T09:05:33Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скорченко, Т. А. Перспективи виробництва молочних продуктів з гідролізованою лактозою / Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Т. Г. Федченко // Молочное дело. – 2005. – № 3. – С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6798 |
|
Language |
uk_UK
|
|