Запис Детальніше

Перспективи виробництва молочних продуктів з гідролізованою лактозою

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи виробництва молочних продуктів з гідролізованою лактозою
Перспективы производства молочных продуктов с гидролизованной лактозой
Prospects for production of dairy products with hydrolyzed lactose
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Пухляк, А. Г.
Пухляк, А. Г.
Pukhlyak, A.
Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г.
Fedchenko, T.
 
Subject гідроліз
гидролиз
hydrolysis
лактоза
лактоза
lactose
ферментний препарат
ферментный препарат
enzyme
 
Description Вивчено дію ферментного препарату для гідролізу лактози у незбираному і знежиреному молоці та сумішах для морозива. Досліджено динаміку гідролізу лактози у молочних продуктах за низько- і високотемпературного режиму.
Изучено действие ферментного препарата для гидролиза лактозы в цельном и обезжиренном молоке и смесях для мороженого. Исследована динамика гидролиза лактозы в молочных продуктах при низко-и высокотемпературном режимах.
Studied the effect of enzyme hydrolysis of lactose in whole milk and skim milk and cream mixtures. The dynamics of hydrolysis of lactose in dairy products for low-and high-temperature regime.
 
Date 2013-03-13T09:05:33Z
2013-03-13T09:05:33Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Скорченко, Т. А. Перспективи виробництва молочних продуктів з гідролізованою лактозою / Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Т. Г. Федченко // Молочное дело. – 2005. – № 3. – С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6798
 
Language uk_UK