Запис Детальніше

Дослідження впливу форми і розмірів конструктивних споруд на їх первинні енергетичні параметри

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу форми і розмірів конструктивних споруд на їх первинні енергетичні параметри
Исследование влияния формы и размеров конструктивных сооружений на их первичные энергетические параметры
Investigation of influence of the shape and size of the design structures on their primary energy parameters
 
Creator Петрікей, О. І.
Петрикей, Е. И.
Petrikey, O.
Доломакін, Ю. Ю.
Доломакин, Ю. Ю.
Dolomakin, Y.
Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
 
Subject кислотність
молоко
пірамідальна конструкція
скисання молока
експеримент
молоко
пирамидальная конструкция
скисание молока
эксперимент
кислотность
experiment
milk
pyramidal structure
souring of milk
acidity
 
Description В роботі порушене питання дослідження впливу геометричних споруд, що використовуються для зберігання готової продукції, на біологічні об’єкти, а саме вплив конструктивної форми на якість і термін зберігання харчових продуктів.
В работе затронут вопрос исследования влияния геометрических сооружений, используемых для хранения готовой продукции, на биологические объекты, а именно влияние конструктивной формы на качество и срок хранения пищевых продуктов.
The paper touched upon studies of the effect of geometric structures used for the storage of finished products on biological objects, namely the impact of structural form to the quality and shelf life of food products.
 
Date 2013-03-13T12:50:44Z
2013-03-13T12:50:44Z
2008
 
Type Thesis
 
Identifier Петрікей, О. І. Дослідження впливу форми і розмірів конструктивних споруд на їх первинні енергетичні параметри / О. І. Петрікей, Ю. Ю. Доломакін, В. М. Таран // Совершенствование процессов и оборудования пищевых и химических производств: XII Международная научная конференция, вересень 2008 р. – Одеса, ОНАХТ, 2008. - Випуск 32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6814
 
Language other