Запис Детальніше

Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів
Изучение кинетики осахаривания крахмала до мальтозы путем применения комбинаций ферментных препаратов
Study of kinetics of starch saccharification to the maltose by application of combinations of enzymes’ preparations
 
Creator Гордійчук, Н. І.
Гордийчук, Н. И.
Gordiychuk, N.
Грабовська, О. В.
Грабовская, Е. В.
Grabovska, O.
Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И.
Shtangeeva, N.
Розборський, Є. В.
Разборский, Е. В.
Rozborskyi, E.
 
Subject крохмаль
мальтоза
ферментні препарати
зцукрювання
високомальтозний сироп
крахмал
мальтоза
ферментные препараты
осахаривание
starch
maltose
enzyme preparations
scarification
hide maltose syrup
 
Description Встановлено кінетичні закономірності ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю в залежності від виду та походження ферментних препаратів та комбінацій їх сумісного застосування.
Установлены кинетические закономерности ферментативного осахаривания кукурузного крахмала в зависимости от вида и происхождения ферментных препаратов и комбинаций их совместного применения.
Kinetic conformities to law of enzymatic saccharification of corn starch are set depending on a kind and origin of enzymic preparations and combinations of their compatible application.
 
Date 2012-10-01T11:56:32Z
2012-10-01T11:56:32Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Гордійчук, Н.І. Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів / Н.І.Гордійчук, О.В.Грабовська, Н.І.Штангеєва, Є.В.Розборський // Цукор України. - К., 2006. - С.26-29
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3091
 
Language other