Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів
Изучение кинетики осахаривания крахмала до мальтозы путем применения комбинаций ферментных препаратов Study of kinetics of starch saccharification to the maltose by application of combinations of enzymes’ preparations |
|
Creator |
Гордійчук, Н. І.
Гордийчук, Н. И. Gordiychuk, N. Грабовська, О. В. Грабовская, Е. В. Grabovska, O. Штангеєва, Н. І. Штангеева, Н. И. Shtangeeva, N. Розборський, Є. В. Разборский, Е. В. Rozborskyi, E. |
|
Subject |
крохмаль
мальтоза ферментні препарати зцукрювання високомальтозний сироп крахмал мальтоза ферментные препараты осахаривание starch maltose enzyme preparations scarification hide maltose syrup |
|
Description |
Встановлено кінетичні закономірності ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю в залежності від виду та походження ферментних препаратів та комбінацій їх сумісного застосування.
Установлены кинетические закономерности ферментативного осахаривания кукурузного крахмала в зависимости от вида и происхождения ферментных препаратов и комбинаций их совместного применения. Kinetic conformities to law of enzymatic saccharification of corn starch are set depending on a kind and origin of enzymic preparations and combinations of their compatible application. |
|
Date |
2012-10-01T11:56:32Z
2012-10-01T11:56:32Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гордійчук, Н.І. Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів / Н.І.Гордійчук, О.В.Грабовська, Н.І.Штангеєва, Є.В.Розборський // Цукор України. - К., 2006. - С.26-29
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3091 |
|
Language |
other
|
|