Запис Детальніше

Вивчення впливу сушіння на зміну форм зв’язку вологи в грибах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення впливу сушіння на зміну форм зв’язку вологи в грибах
Исследование влияния сушки на изменение форм связи влаги в грибах
Influence of drying on the changing moisture forms in mushrooms
 
Creator Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
 
Subject гриби
диференціальний термографічний аналіз
форми зв’язку вологи
грибы
дифференциальный термографический анализ
формы связи влаги
mushrooms
differential thermographic analysis
moisture forms
 
Description За допомогою диференціального термографічного аналізу визначено форми зв’язку вологи та їх співвідношення в свіжих та сушених грибах. Отримані результати дозволяють керувати технологічним процесом переробки грибів, запобігаючи їх термічній деструкції. С помощью дифференциального термографического анализа определены формы связи влаги и их соотношение в свежих и сушеных грибах. Полученные результаты позволяют управлять технологическим процессом переработки грибов, предотвращая их термическую деструкцию. The moisture forms and their correlation in the fresh and dried mushrooms have been determined by using differential thermographic analysis. The results allow to control the technological processing of mushrooms, preventing thermal degradation.
 
Date 2012-12-17T07:43:40Z
2012-12-17T07:43:40Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Зінченко, І. М. Вивчення впливу сушіння на зміну форм зв’язку вологи в грибах / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, Н. О. Фалендиш // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів : сьогодення та перспективи : Міжнар. наук.-практ. конф. – 2010. - Ч. 1. - С. 20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4394
 
Language uk_UK