Запис Детальніше

Методологія комплексної оцінки якості комбінованих жирових молочних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методологія комплексної оцінки якості комбінованих жирових молочних продуктів
Методология комплексной оценки комбинированных жирових молочних продуктов
Methodology for integrated assessment of quality combined fat dairy products
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Тимчук, А. В.
Тымчук, А. В.
Tymchuk, A.
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
 
Subject спред з наповнювачами
спред с наполнителями
spred with components
біологічна ефективність
биологическая еффективность
biological efficiency
амінокислотний скор
аминокислотный скор
aminoacid scor
коефіцієнт використання ліпідів
коэффициент использования липидов
coefficient of use lipid
 
Description Стаття присвячена методології комплексної оцінки жирових молочних продуктів з рослинними інгредієнтами. Наведені розрахунки біологічної ефективності ліпідів та білкової складової розроблених продуктів, а також харчова і енергетична цінність. Зазначено роль функціональних інгредієнтів — харчових волокон для комбінованих молочних продуктів.Статья посвящена методологии комплексной оценки качества жировых молочных продуктов с растительными ингредиентами. Приведены расчеты биологической эффективности липидов и белковой составляющей разработанных продуктов. а также их пищевой и энергетической ценности. Отмечена роль функциональных ингредиентов – пищевых волокон для комбинированных молочных продуктов. Article is devoted to methodology of a complex quality estimation of fatty dairy products with vegetative components. Calculations of biological efficiency of lipids and an albuminous component of the developed products and also their food and power value are resulted. The role of functional components – food fibres for the combined dairy products is noted.
 
Date 2013-01-17T13:21:32Z
2013-01-17T13:21:32Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Грек, О. В. Методологія комплексної оцінки якості комбінованих жирових молочних продуктів / О. В. Грек, А. В. Тимччук, О. О. Красуля // Тези доповідей Міжнародної науково- практичної конференції. - Харків : Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010. - С. 79-80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5428