Методологія комплексної оцінки якості комбінованих жирових молочних продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методологія комплексної оцінки якості комбінованих жирових молочних продуктів
Методология комплексной оценки комбинированных жирових молочних продуктов Methodology for integrated assessment of quality combined fat dairy products |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, O. Тимчук, А. В. Тымчук, А. В. Tymchuk, A. Красуля, О. О. Красуля, Е. А. Krasulya, O. |
|
Subject |
спред з наповнювачами
спред с наполнителями spred with components біологічна ефективність биологическая еффективность biological efficiency амінокислотний скор аминокислотный скор aminoacid scor коефіцієнт використання ліпідів коэффициент использования липидов coefficient of use lipid |
|
Description |
Стаття присвячена методології комплексної оцінки жирових молочних продуктів з рослинними інгредієнтами. Наведені розрахунки біологічної ефективності ліпідів та білкової складової розроблених продуктів, а також харчова і енергетична цінність. Зазначено роль функціональних інгредієнтів — харчових волокон для комбінованих молочних продуктів.Статья посвящена методологии комплексной оценки качества жировых молочных продуктов с растительными ингредиентами. Приведены расчеты биологической эффективности липидов и белковой составляющей разработанных продуктов. а также их пищевой и энергетической ценности. Отмечена роль функциональных ингредиентов – пищевых волокон для комбинированных молочных продуктов. Article is devoted to methodology of a complex quality estimation of fatty dairy products with vegetative components. Calculations of biological efficiency of lipids and an albuminous component of the developed products and also their food and power value are resulted. The role of functional components – food fibres for the combined dairy products is noted.
|
|
Date |
2013-01-17T13:21:32Z
2013-01-17T13:21:32Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Грек, О. В. Методологія комплексної оцінки якості комбінованих жирових молочних продуктів / О. В. Грек, А. В. Тимччук, О. О. Красуля // Тези доповідей Міжнародної науково- практичної конференції. - Харків : Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010. -
С. 79-80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5428 |
|