Запис Детальніше

Проблема вдосконалення асортименту макаронних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблема вдосконалення асортименту макаронних виробів
Проблема усовершенствования ассортимента макаронных изделий
The problem of improvement an assortment of macaroni product
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject структура асортименту
макаронні вироби
біологічна цінність
функціональні вироби
структура ассортимента
макаронные изделия
биологическая ценность
функциональные изделия
structure of the assortment
macaroni product
biological value
functional products
 
Description Дана характеристика асортименту макаронних виробів в Україні, обґрунтовано напрями підвищення харчової та біологічної цінності продукції, створення виробів профілактичного призначення. Зроблено аналіз сировинної бази для розширення асортименту виробів. Дана характеристика ассортимента макаронных изделий в Украине, обоснованы направления повышения пищевой и биологической ценности продукции, создания изделий профилактического назначения. Сделан анализ сырьевой базы для расширения ассортимента изделий. The characteristic of the variety of pasta in Ukraine, grounded ways of increasing food and biological value of the products, the creation of preventive products. The analysis of the raw materials base for the expansion of the macaroni’s assortment had done.
 
Date 2013-03-18T07:35:56Z
2013-03-18T07:35:56Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Юрчак, В. Г. Проблема вдосконалення асортименту макаронних виробів / В. Г. Юрчак // Вісник КНТЕУ. - 2002. - № 2. ‒ С. 76–81.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6835
 
Language uk_UK