Проблема вдосконалення асортименту макаронних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблема вдосконалення асортименту макаронних виробів
Проблема усовершенствования ассортимента макаронных изделий The problem of improvement an assortment of macaroni product |
|
Creator |
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г. Yurchak, V. |
|
Subject |
структура асортименту
макаронні вироби біологічна цінність функціональні вироби структура ассортимента макаронные изделия биологическая ценность функциональные изделия structure of the assortment macaroni product biological value functional products |
|
Description |
Дана характеристика асортименту макаронних виробів в Україні, обґрунтовано напрями підвищення харчової та біологічної цінності продукції, створення виробів профілактичного призначення. Зроблено аналіз сировинної бази для розширення асортименту виробів. Дана характеристика ассортимента макаронных изделий в Украине, обоснованы направления повышения пищевой и биологической ценности продукции, создания изделий профилактического назначения. Сделан анализ сырьевой базы для расширения ассортимента изделий. The characteristic of the variety of pasta in Ukraine, grounded ways of increasing food and biological value of the products, the creation of preventive products. The analysis of the raw materials base for the expansion of the macaroni’s assortment had done.
|
|
Date |
2013-03-18T07:35:56Z
2013-03-18T07:35:56Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Юрчак, В. Г. Проблема вдосконалення асортименту макаронних виробів / В. Г. Юрчак // Вісник КНТЕУ. - 2002. - № 2. ‒ С. 76–81.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6835 |
|
Language |
uk_UK
|
|