Запис Детальніше

Роль нетрадиційної сировини і добавок у макаронному виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль нетрадиційної сировини і добавок у макаронному виробництві
Роль нетрадиционного сырья и добавок в макаронном производстве
The function of non-traditional raw materials and additives in the production of pasta
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject макаронні вироби
терміни та визначення
класифікація сировини
поліпшення якості
нетрадиційна сировина
макаронные изделия
термины и определения
классификация сырья
улучшение качества
нетрадиционное сырье
macaroni products
terms and definitions
classification of raw materials
improvement of the quality
non-traditional raw materials
 
Description Показано, що існуюча термінологія щодо сировини і добавок у макаронному виробництві є недосконалою. Запропоновано класифікую сировини для макаронних виробів та охарактеризовано роль окремих її видів. Показано, що для поліпшення якості макаронних виробів та створення виробів профілактичного призначення актуальним є використання сировини нетрадиційних видів і харчових добавок. Показано, что существующая терминология, касающаяся используемых в макаронной отрасли сырья и добавок, является несовершенной. Предложена классификация сырья для макаронных изделий и охарактеризована роль отдельных его видов. Доказано, что актуальным является использование сырья нетрадиционных видов и пищевых добавок, улучшающих качество макаронных изделий и позволяющих создать изделия профилактического назначения. It is shown that the present terminology concerning used raw materials and additives for macaroni is imperfect. Proposed a classification of raw materials for the pasta and be characterized his role of individual species. It is proved that current is the use of non-conventional raw materials and food additives that improve the quality of the pasta and allow you to create products for preventive.
 
Date 2013-03-18T07:36:30Z
2013-03-18T07:36:30Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Юрчак В.Г. Роль нетрадиційної сировини і добавок у макаронному виробництві / В. Г. Юрчак // Харчова промисловість. - 2003. -№ 2. ‒ С. 7 – 10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6836
 
Language uk_UK