Роль нетрадиційної сировини і добавок у макаронному виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Роль нетрадиційної сировини і добавок у макаронному виробництві
Роль нетрадиционного сырья и добавок в макаронном производстве The function of non-traditional raw materials and additives in the production of pasta |
|
Creator |
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г. Yurchak, V. |
|
Subject |
макаронні вироби
терміни та визначення класифікація сировини поліпшення якості нетрадиційна сировина макаронные изделия термины и определения классификация сырья улучшение качества нетрадиционное сырье macaroni products terms and definitions classification of raw materials improvement of the quality non-traditional raw materials |
|
Description |
Показано, що існуюча термінологія щодо сировини і добавок у макаронному виробництві є недосконалою. Запропоновано класифікую сировини для макаронних виробів та охарактеризовано роль окремих її видів. Показано, що для поліпшення якості макаронних виробів та створення виробів профілактичного призначення актуальним є використання сировини нетрадиційних видів і харчових добавок. Показано, что существующая терминология, касающаяся используемых в макаронной отрасли сырья и добавок, является несовершенной. Предложена классификация сырья для макаронных изделий и охарактеризована роль отдельных его видов. Доказано, что актуальным является использование сырья нетрадиционных видов и пищевых добавок, улучшающих качество макаронных изделий и позволяющих создать изделия профилактического назначения. It is shown that the present terminology concerning used raw materials and additives for macaroni is imperfect. Proposed a classification of raw materials for the pasta and be characterized his role of individual species. It is proved that current is the use of non-conventional raw materials and food additives that improve the quality of the pasta and allow you to create products for preventive.
|
|
Date |
2013-03-18T07:36:30Z
2013-03-18T07:36:30Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Юрчак В.Г. Роль нетрадиційної сировини і добавок у макаронному виробництві / В. Г. Юрчак // Харчова промисловість. - 2003. -№ 2. ‒ С. 7 – 10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6836 |
|
Language |
uk_UK
|
|