Запис Детальніше

Совершенствование сушильных установок и режимов сушки короткорезанных макаронных изделий

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Совершенствование сушильных установок и режимов сушки короткорезанных макаронных изделий
Вдосконалення сушильних установок і режимів сушіння короткорізаних макаронних виробів
The improvement of dryer and drying conditions short cut macaroni products
 
Creator Евенко, Ю. Н.
Євенко, Ю. М.
Yevenko, Y.
Вербицкий, Б. И.
Вербицький, Б. І.
Verbitsky, B.
Луцик, Ю. П.
Луцик, Ю. П.
Lutsyk, Y.
Сысоев, И. А.
Сисоєв, І. О.
Sysoev, I.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject ленточные сушилки
барабанные сушилки
кривые сушки
скорость сушки
рациональные режимы
стрічкові сушарки
барабанні сушарки
криві сушіння
швидкість сушіння
раціональні режими
belt dryers
barrel-type dryer
drying curves
drying speed
reasonable conditions
 
Description Разработаны и реализованы на производстве четырехстадийные режимы сушки короткорезанных макаронных изделий с использованием отечественных ленточных сушилок Г4-КСК-45 и Г4-КСК-90, применение которых позволяет економить до 15 % тепла и улучшить качество изделий. Розроблені і реалізовані на виробництві чотиристадійні режими сушіння короткорізаних макаронних виробів з використанням вітчизняних стрічкових сушильних установок Г4-КСК-45 і Г4-КСК-90, застосування яких дає змогу економити до 15 % тепла та поліпшити якість виробів. Developed and implemented in the production of the four-stage drying modes of short cut pasta with using of local belt dryers G4-CSC-45 and G4-CSC-90, which allows to reduce up to 15% of heat and improve product quality.
 
Publisher Евенко, Ю. Н. Совершенствование сушильных установок и режимов сушки короткорезанных макаронных изделий / Ю.Н. Евенко, Б. И. Вербицкий, Ю. П. Луцик, И. А. Сысоев, В. Г Юрчак. // Пищ. пром-сть. - 1988. - № 3. – С. 28–29.
 
Date 2013-03-18T07:40:12Z
2013-03-18T07:40:12Z
1988
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6838
 
Language other