Запис Детальніше

Водорозчинні препарати β-каротину надають макаронним виробам приємного забарвлення, збагачують провітаміном А

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Водорозчинні препарати β-каротину надають макаронним виробам приємного забарвлення, збагачують провітаміном А
Водорастворимые препараты β-каротина придают макаронным изделиям приятную окраску, обогащают провитамином А
Water-soluble β-carotene preparations gives a nice color for macaroni products, enriched in provitamin A
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Левадна, Т. І.
Левадная, Т. И.
Levadna, T.
 
Subject макаронні вироби
вітамінне збагачення
дозування препаратів β-каротину
терміни зберігання
макаронные изделия
витаминное обогащение
дозировка препаратов β-каротина
сроки хранения
macaroni products
vitamin enrichment
dosage β-carotene
shelf life
 
Description Дана характеристика водорозчинних препаратів β-каротину з точки зору використання їх у макаронному виробництві. Встановлено ступінь руйнування β-каротину впродовж його зберігання. Вивчено вплив препаратів β-каротину на якість макаронних виробів. Встановлено дозування препаратів для створення виробів функціонального призначення. Дана характеристика водорастворимых препаратов β-каротина с точки зрения использования их в макаронном производстве. Показана степень разрушения β-каротина в процессе хранения. Изучено влияние препаратов β-каротина на качество макаронных изделий. Установлена дозировка препаратов для создания изделий функционального назначения. In this work it is done the characteristic of water soluble β-carotene preparations in terms of their use in the production of pasta. Shows the extent of the destruction of β-carotene during storage. The effect of β-carotene preparations on the quality of pasta is studied. Established dosage to create functional macaroni products.
 
Date 2013-03-18T07:43:59Z
2013-03-18T07:43:59Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Юрчак, В. Г. Водорозчинні препарати β-каротину надають макаронним виробам приємного забарвлення, збагачують провітаміном А / В. Г. Юрчак, Т. І. Левадна // Зерно і хліб. - 2002. - № 2. ‒ С. 30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6841
 
Language uk_UK