Дитяча хвороба целіакія та оцінка якості безглютенової сировини, що рекомендується при цьому захворюванні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дитяча хвороба целіакія та оцінка якості безглютенової сировини, що рекомендується при цьому захворюванні
Детская болезнь целиакия и оценка качества безглютенового сырья, которое рекомендуется при этой болезни Child's celiac disease and quality assessment of gluten-free raw materials, which is recommended for this disease |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Бабіч, О. В. Бабич, О. В. Babich, O. V. |
|
Subject |
целіакія
безглютенова сировина харчова цінність біологічна цінність целиакия безглютеновое сырьё пищевая ценность биологическая ценность celiac disease gluten-free raw materials nutritive value biological value |
|
Description |
Розроблено рекомендації щодо застосування безглютенового борошна при виготовленні печива для хворих на целіакію. Проведена оцінка якості рекомендованої сировини. Разработано рекомендации по применению безглютеновой муки при изготовлении печенья для больных целиакией. Проведена оценка качества рекомендуемого сырья. We elaborated guidance for using of gluten-free flour by fabrication of cookies for patients with celiac disease. We carried out the quality assessment of recommended raw materials.
|
|
Date |
2013-03-18T07:44:43Z
2013-03-18T07:44:43Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович В.В. Дитяча хвороба целіакія та оцінка якості безглютенової сировини, що рекомендується при цьому захворюванні / В.В. Дорохович, О.В. Бабіч // Вісн. Харк. нац. ун-ту сільського господарства ім. П. Василенка. – 2004. – Вип. 28. – Т. 1. – С. 166-172.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6842 |
|
Language |
uk_UK
|
|