Запис Детальніше

Дитяча хвороба целіакія та оцінка якості безглютенової сировини, що рекомендується при цьому захворюванні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дитяча хвороба целіакія та оцінка якості безглютенової сировини, що рекомендується при цьому захворюванні
Детская болезнь целиакия и оценка качества безглютенового сырья, которое рекомендуется при этой болезни
Child's celiac disease and quality assessment of gluten-free raw materials, which is recommended for this disease
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Бабіч, О. В.
Бабич, О. В.
Babich, O. V.
 
Subject целіакія
безглютенова сировина
харчова цінність
біологічна цінність
целиакия
безглютеновое сырьё
пищевая ценность
биологическая ценность
celiac disease
gluten-free raw materials
nutritive value
biological value
 
Description Розроблено рекомендації щодо застосування безглютенового борошна при виготовленні печива для хворих на целіакію. Проведена оцінка якості рекомендованої сировини. Разработано рекомендации по применению безглютеновой муки при изготовлении печенья для больных целиакией. Проведена оценка качества рекомендуемого сырья. We elaborated guidance for using of gluten-free flour by fabrication of cookies for patients with celiac disease. We carried out the quality assessment of recommended raw materials.
 
Date 2013-03-18T07:44:43Z
2013-03-18T07:44:43Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Дорохович В.В. Дитяча хвороба целіакія та оцінка якості безглютенової сировини, що рекомендується при цьому захворюванні / В.В. Дорохович, О.В. Бабіч // Вісн. Харк. нац. ун-ту сільського господарства ім. П. Василенка. – 2004. – Вип. 28. – Т. 1. – С. 166-172.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6842
 
Language uk_UK