Запис Детальніше

Дослідження впливу інуліну на структурно-механічні властивості тістових мас для борошняних кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу інуліну на структурно-механічні властивості тістових мас для борошняних кондитерських виробів
Исследование влияния инулина на структурно-механические свойства тестовых масс для мучных кондитерских изделий
Research of influence of inulin on structural and mechanical properties of fancy for the pastry
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
 
Subject тістові маси
інулін
структурно-механічні властивості
тестовые массы
инулин
структурно-механические свойства
fancy
inulin
structural and mechanical properties
 
Description Досліджено вплив інуліну на піддатливість до дії навантаження, модуль пружності, деформацію зсуву, в’язкість модельних тістових мас. Исследовано влияние инулина на податливость к действию нагрузки, модуль упругости, деформацию сдвига, вязкость модельных тестовых масс. We researched the influence of inulin on compliance deformation capacity, modulus of elongation, shear deformation, viscosity of fashion fancy.
 
Date 2013-03-18T08:09:57Z
2013-03-18T08:09:57Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Дорохович В.В. Дослідження впливу інуліну на структурно-механічні властивості тістових мас для борошняних кондитерських виробів / В.В. Дорохович // Вісник ДонДУЕТ. – 2003. – 1(17). – С. 95-100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6848
 
Language uk_UK