Дослідження впливу інуліну на структурно-механічні властивості тістових мас для борошняних кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу інуліну на структурно-механічні властивості тістових мас для борошняних кондитерських виробів
Исследование влияния инулина на структурно-механические свойства тестовых масс для мучных кондитерских изделий Research of influence of inulin on structural and mechanical properties of fancy for the pastry |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. |
|
Subject |
тістові маси
інулін структурно-механічні властивості тестовые массы инулин структурно-механические свойства fancy inulin structural and mechanical properties |
|
Description |
Досліджено вплив інуліну на піддатливість до дії навантаження, модуль пружності, деформацію зсуву, в’язкість модельних тістових мас. Исследовано влияние инулина на податливость к действию нагрузки, модуль упругости, деформацию сдвига, вязкость модельных тестовых масс. We researched the influence of inulin on compliance deformation capacity, modulus of elongation, shear deformation, viscosity of fashion fancy.
|
|
Date |
2013-03-18T08:09:57Z
2013-03-18T08:09:57Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович В.В. Дослідження впливу інуліну на структурно-механічні властивості тістових мас для борошняних кондитерських виробів / В.В. Дорохович // Вісник ДонДУЕТ. – 2003. – 1(17). – С. 95-100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6848 |
|
Language |
uk_UK
|
|