Концептуальні підходи до розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Концептуальні підходи до розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
Концептуальные подходы к разработке мучных кондитерских изделий специального назначения Conceptual approaches to the development of flour pastry products of the special purpose |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Дорохович, В. В. Дорохович, В. В. Dorohovich, V. |
|
Subject |
борошняні кондитерські вироби
класифікація спеціальне призначення мучные кондитерские изделия классификация специальное назначение аlour pastry wares classification special purpose |
|
Description |
Запропонована класифікація борошняних кондитерських виробів спеціального призначення в залежності від віку, фізичного навантаження, стану здоров’я. Предложена классификация мучных кондитерских изделий специального назначения в зависимости от возраста, физических нагрузок, состояния здоровья. The offered classification of flour pastry wares of the special purpose is depending on age, physical loading, state of health.
|
|
Date |
2013-03-18T08:10:57Z
2013-03-18T08:10:57Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ковбаса В.М. Концептуальні підходи до розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В. М. Ковбаса, В. В. Дорохович // Нетрадиционное растениеводство, эниология, епология и здоровье. – Алушта, 2006. – С. 570 – 572.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6849 |
|
Language |
uk_UK
|
|