Запис Детальніше

Концептуальні підходи до розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Концептуальні підходи до розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
Концептуальные подходы к разработке мучных кондитерских изделий специального назначения
Conceptual approaches to the development of flour pastry products of the special purpose
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
 
Subject борошняні кондитерські вироби
класифікація
спеціальне призначення
мучные кондитерские изделия
классификация специальное
назначение
аlour pastry wares
classification
special purpose
 
Description Запропонована класифікація борошняних кондитерських виробів спеціального призначення в залежності від віку, фізичного навантаження, стану здоров’я. Предложена классификация мучных кондитерских изделий специального назначения в зависимости от возраста, физических нагрузок, состояния здоровья. The offered classification of flour pastry wares of the special purpose is depending on age, physical loading, state of health.
 
Date 2013-03-18T08:10:57Z
2013-03-18T08:10:57Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Ковбаса В.М. Концептуальні підходи до розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В. М. Ковбаса, В. В. Дорохович // Нетрадиционное растениеводство, эниология, епология и здоровье. – Алушта, 2006. – С. 570 – 572.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6849
 
Language uk_UK