Запис Детальніше

Лактитол – цукрозамінник нового покоління: можливість та доцільність його використання у процесі виробництва борошняних кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Лактитол – цукрозамінник нового покоління: можливість та доцільність його використання у процесі виробництва борошняних кондитерських виробів
Лактитол – сахарозаменитель нового поколения: возможность и целесообразность его использования в процессе производства мучных кондитерских изделий
Lactitol is new generation sweetener: possibility and suitability of it’s using in the production process of pastry
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Костенко (Яременко), О. М.
Костенко (Яременко), О. М.
Kostenko (Yaremenko), O.
 
Subject лактитол
клейковинний комплекс
якість виробів
лактитол
клейковинный комплекс
качество изделий
lactitol
complex of gluten
quality of products
 
Description Досліджено фізико-хімічні показники лактитолу та його вплив на клейковинний комплекс. Исследовано физико-химические показатели лактитола и его влияние на клейковинный комплекс. We researched physicochemical parameters of lactitol and it’s influence on the complex of gluten.
 
Date 2013-03-18T08:11:57Z
2013-03-18T08:11:57Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, В. В. Лактитол – цукрозамінник нового покоління: можливість та доцільність його використання у процесі виробництва борошняних кондитерських виробів / В. В. Дорохович, О. М. Яременко // Наукові дослідження – теорія та експеримент : матер. Другої міжнар. наук.-практ. конф., Полтава. – 2006. – Т. 6. – С. 31-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6850
 
Language uk_UK