Лактитол – цукрозамінник нового покоління: можливість та доцільність його використання у процесі виробництва борошняних кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Лактитол – цукрозамінник нового покоління: можливість та доцільність його використання у процесі виробництва борошняних кондитерських виробів
Лактитол – сахарозаменитель нового поколения: возможность и целесообразность его использования в процессе производства мучных кондитерских изделий Lactitol is new generation sweetener: possibility and suitability of it’s using in the production process of pastry |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Костенко (Яременко), О. М. Костенко (Яременко), О. М. Kostenko (Yaremenko), O. |
|
Subject |
лактитол
клейковинний комплекс якість виробів лактитол клейковинный комплекс качество изделий lactitol complex of gluten quality of products |
|
Description |
Досліджено фізико-хімічні показники лактитолу та його вплив на клейковинний комплекс. Исследовано физико-химические показатели лактитола и его влияние на клейковинный комплекс. We researched physicochemical parameters of lactitol and it’s influence on the complex of gluten.
|
|
Date |
2013-03-18T08:11:57Z
2013-03-18T08:11:57Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, В. В. Лактитол – цукрозамінник нового покоління: можливість та доцільність його використання у процесі виробництва борошняних кондитерських виробів / В. В. Дорохович, О. М. Яременко // Наукові дослідження – теорія та експеримент : матер. Другої міжнар. наук.-практ. конф., Полтава. – 2006. – Т. 6. – С. 31-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6850 |
|
Language |
uk_UK
|
|