Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
Методика определения эффективности рецептурного состава мучных кондитерских изделий специального назначения Methodology of efficiency test of prescribed composition of special purpose pastry |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. |
|
Subject |
борошняні кондитерські вироби
рецептура спеціальне призначення мучные кондитерские изделия рецептура специальное назначение pastry receipt special purpose |
|
Description |
Запропоновано методику визначення ефективності рецептурного складу виробів з урахуванням їх спеціального призначення. Предложено методику определения эффективности рецептурного состава изделий с учетом их специального назначения. We have proposed methodology of efficiency test of prescribed composition of products in consideration of its special purpose.
|
|
Date |
2013-03-18T08:25:26Z
2013-03-18T08:25:26Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович В.В. Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В.В. Дорохович // Інноваційні енерго- та ресурсозберігаючі технології обладнання в хлібопекарній, кондитерській, макаронній, харчоконцентратній. і зернопереробній галузях харчової промисловості, К.: НУХТ, 2008. – С. 15-16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6854 |
|
Language |
uk_UK
|
|