Запис Детальніше

Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
Методика определения эффективности рецептурного состава мучных кондитерских изделий специального назначения
Methodology of efficiency test of prescribed composition of special purpose pastry
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
 
Subject борошняні кондитерські вироби
рецептура
спеціальне призначення
мучные кондитерские изделия
рецептура
специальное назначение
pastry
receipt
special purpose
 
Description Запропоновано методику визначення ефективності рецептурного складу виробів з урахуванням їх спеціального призначення. Предложено методику определения эффективности рецептурного состава изделий с учетом их специального назначения. We have proposed methodology of efficiency test of prescribed composition of products in consideration of its special purpose.
 
Date 2013-03-18T08:25:26Z
2013-03-18T08:25:26Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Дорохович В.В. Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В.В. Дорохович // Інноваційні енерго- та ресурсозберігаючі технології обладнання в хлібопекарній, кондитерській, макаронній, харчоконцентратній. і зернопереробній галузях харчової промисловості, К.: НУХТ, 2008. – С. 15-16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6854
 
Language uk_UK