Поліоли пребіотичної дії: можливість та доцільність їх використання при виробництві борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Поліоли пребіотичної дії: можливість та доцільність їх використання при виробництві борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
Полиолы пребиотического действия: возможность и целесообразность их использования при производстве мучных кондитерских изделий специального назначения Polyols with prebiotical effect: possibility and suitability of their using in the production of pastry with special purpose |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. |
|
Subject |
поліоли
пребіотики кондитерські вироби полиолы пребиотики кондитерские изделия polyols prebiotics confectionery |
|
Description |
Досліджено в’язкість розчинів цукрозамінників поліолів та їх вплив на клейковинний комплекс, вологоутримувальну здатність борошна, піноутворювальну здатність меланжу. Исследовано вязкость растворов сахарозаменителей полиолов и их влияние на клейковинный комплекс, влагоудерживающую способность муки, пенообразующую способность меланжа. We researched the viscosity of solutions of sweeteners- polyols and their influence on complex of gluten, capacity to retain the moisture, capacity of mélange to make foam.
|
|
Date |
2013-03-18T08:28:23Z
2013-03-18T08:28:23Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, В. В. Поліоли пребіотичної дії : можливість та доцільність їх використання при виробництві борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В. В. Дорохович // Актуальні проблеми харчування : технологія та обладнання, організація і економіка : тези доп., Святогірськ, 2007. – С. 10-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6856 |
|
Language |
uk_UK
|
|