Запис Детальніше

Поліоли пребіотичної дії: можливість та доцільність їх використання при виробництві борошняних кондитерських виробів спеціального призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Поліоли пребіотичної дії: можливість та доцільність їх використання при виробництві борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
Полиолы пребиотического действия: возможность и целесообразность их использования при производстве мучных кондитерских изделий специального назначения
Polyols with prebiotical effect: possibility and suitability of their using in the production of pastry with special purpose
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
 
Subject поліоли
пребіотики
кондитерські вироби
полиолы
пребиотики
кондитерские изделия
polyols
prebiotics
confectionery
 
Description Досліджено в’язкість розчинів цукрозамінників поліолів та їх вплив на клейковинний комплекс, вологоутримувальну здатність борошна, піноутворювальну здатність меланжу. Исследовано вязкость растворов сахарозаменителей полиолов и их влияние на клейковинный комплекс, влагоудерживающую способность муки, пенообразующую способность меланжа. We researched the viscosity of solutions of sweeteners- polyols and their influence on complex of gluten, capacity to retain the moisture, capacity of mélange to make foam.
 
Date 2013-03-18T08:28:23Z
2013-03-18T08:28:23Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, В. В. Поліоли пребіотичної дії : можливість та доцільність їх використання при виробництві борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В. В. Дорохович // Актуальні проблеми харчування : технологія та обладнання, організація і економіка : тези доп., Святогірськ, 2007. – С. 10-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6856
 
Language uk_UK