Запис Детальніше

Роль емульгаторів і стабілізаторів при формуванні структури здобного печива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль емульгаторів і стабілізаторів при формуванні структури здобного печива
Роль эмульгаторов и стабилизаторов при формировании структуры сдобного печенья
The role of emulsifiers and stabilizers in the formation of the structure of short cookies
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Залевська, Н. О.
Залевская, Н. А.
Zalevska, N.
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Шовгун, О. О.
Шoвгун, О. О.
Shovgun, O.
 
Subject здобне печиво
емульгатори
стабілізатори
сдобное печенье
эмульгаторы
стабилизаторы
short cookies
emulsifiers
stabilizers
 
Description Досліджено вплив низки емульгаторів та стабілізаторів на якість клейковини, клейстеризацію крохмалю, в’язкість борошняної суспензії. Исследовано влияние ряда эмульгаторов и стабилизаторов на качество клейковины, клейстеризацию крахмала, вязкость мучной суспензии. Investigated the influence of a number of emulsifiers and stabilizers on the quality of gluten, gelatinization of starch, viscosity of flour suspension.
 
Date 2013-03-18T08:31:42Z
2013-03-18T08:31:42Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Оболкіна, В. І. Роль емульгаторів і стабілізаторів при формуванні структури здобного печива / В.І. Оболкіна, Н.О. Залевская, В.В. Дорохович, О.О. Шовгун // Зерно і хліб. – 2004. - №3. – С.28 – 29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6857
 
Language uk_UK