Роль емульгаторів і стабілізаторів при формуванні структури здобного печива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Роль емульгаторів і стабілізаторів при формуванні структури здобного печива
Роль эмульгаторов и стабилизаторов при формировании структуры сдобного печенья The role of emulsifiers and stabilizers in the formation of the structure of short cookies |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. Залевська, Н. О. Залевская, Н. А. Zalevska, N. Дорохович, В. В. Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Шовгун, О. О. Шoвгун, О. О. Shovgun, O. |
|
Subject |
здобне печиво
емульгатори стабілізатори сдобное печенье эмульгаторы стабилизаторы short cookies emulsifiers stabilizers |
|
Description |
Досліджено вплив низки емульгаторів та стабілізаторів на якість клейковини, клейстеризацію крохмалю, в’язкість борошняної суспензії. Исследовано влияние ряда эмульгаторов и стабилизаторов на качество клейковины, клейстеризацию крахмала, вязкость мучной суспензии. Investigated the influence of a number of emulsifiers and stabilizers on the quality of gluten, gelatinization of starch, viscosity of flour suspension.
|
|
Date |
2013-03-18T08:31:42Z
2013-03-18T08:31:42Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оболкіна, В. І. Роль емульгаторів і стабілізаторів при формуванні структури здобного печива / В.І. Оболкіна, Н.О. Залевская, В.В. Дорохович, О.О. Шовгун // Зерно і хліб. – 2004. - №3. – С.28 – 29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6857 |
|
Language |
uk_UK
|
|