Розробка технології бісквітних напівфабрикатів на фруктозі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технології бісквітних напівфабрикатів на фруктозі
Разработка технологии бисквитных полуфабрикатов на фруктозе Development of technology of biscuit half-finished products with fructose |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Ганоцька, С. О. Ганоцкая, С. А. Hanotska, S. |
|
Subject |
бісквітний напівфабрикат
фруктоза піноутворення пористість бисквитный полуфабрикат фруктоза пенообразование пористость biscuit half-finished product fructose foaming porosity |
|
Description |
При виготовленні бісквітів, які можуть споживати хворі на цукровий діабет, запропоновано використовувати фруктозу. Визначено вплив фруктози на піноутворення, стійкість піни, показники якості готових виробів. При изготовлении бисквитов, которые могут употреблять больные сахарным диабетом, предложено использовать фруктозу. Определено влияние фруктозы на пенообразование, стойкость пены, показатели качества готовых изделий. By production of biscuits, which can be eaten by diabetic patients, is proposed to use fructose. We tested influence of fructose on foaming, stability of foam, quality metrics of finished goods.
|
|
Date |
2013-03-18T08:34:00Z
2013-03-18T08:34:00Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, В. В. Розробка технології бісквітних напівфабрикатів на фруктозі / В.В. Дорохович, С.О. Ганоцька //Ресторанне господарство і туристична індустрія в ринкових умовах: зб. наук. пр. – К.: КНТЕУ, 2004. – С. 37-43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6858 |
|
Language |
uk_UK
|
|