Запис Детальніше

Розробка технології бісквітних напівфабрикатів на фруктозі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології бісквітних напівфабрикатів на фруктозі
Разработка технологии бисквитных полуфабрикатов на фруктозе
Development of technology of biscuit half-finished products with fructose
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Ганоцька, С. О.
Ганоцкая, С. А.
Hanotska, S.
 
Subject бісквітний напівфабрикат
фруктоза
піноутворення
пористість
бисквитный полуфабрикат
фруктоза
пенообразование
пористость
biscuit half-finished product
fructose
foaming
porosity
 
Description При виготовленні бісквітів, які можуть споживати хворі на цукровий діабет, запропоновано використовувати фруктозу. Визначено вплив фруктози на піноутворення, стійкість піни, показники якості готових виробів. При изготовлении бисквитов, которые могут употреблять больные сахарным диабетом, предложено использовать фруктозу. Определено влияние фруктозы на пенообразование, стойкость пены, показатели качества готовых изделий. By production of biscuits, which can be eaten by diabetic patients, is proposed to use fructose. We tested influence of fructose on foaming, stability of foam, quality metrics of finished goods.
 
Date 2013-03-18T08:34:00Z
2013-03-18T08:34:00Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, В. В. Розробка технології бісквітних напівфабрикатів на фруктозі / В.В. Дорохович, С.О. Ганоцька //Ресторанне господарство і туристична індустрія в ринкових умовах: зб. наук. пр. – К.: КНТЕУ, 2004. – С. 37-43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6858
 
Language uk_UK