Склад рецептури для чіпсів картопляних (Деклараційний патент на винахід № 69266)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Склад рецептури для чіпсів картопляних (Деклараційний патент на винахід № 69266)
Состав рецептуры для чипсов картофельных (Декларационный патент на изобретение № 69266) Ingredients recipe for potato chips (Patent for invention № 69266) |
|
Creator |
Ріпка, Н. І.
Рипка, Н. И. Ripka, N. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Фалендиш, Н. О. Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Ковальов, О. В. Ковалев, А. В. Kovalyov, O. |
|
Subject |
чіпси
картопляна крупка картопляний крохмаль висівки пшеничні канцерогенні речовини білок чипсы картофельная крупка картофельный крахмал отруби пшеничные канцерогенные вещества chips potato grits potato starch wheat bran carcinogens protein |
|
Description |
В роботі запропоновано спосіб виробництва чіпсів картопляних до складу рецептури яких вводять пшеничні висівки, які володіють радіопротекторними та профілактичними властивостями. Експериментально встановлено, що оптимальне дозування висівок пшеничних складає 10 %. Таке дозування забезпечує отримання високоякісного продукту з хорошими органолептичними властивостями. В работе предложен способ производства чипсов картофельных в состав рецептуры которых вводят пшеничные отруби, обладающие радиопротекторными и профилактическими свойствами. Экспериментально установлено, что оптимальная дозировка отрубей пшеничных составляет 10%. Такая дозировка обеспечивает получение высококачественного продукта с хорошими органолептическими свойствами. The authors propose a method of production of potato chips in the formulation which is administered wheat bran having radioprotective and preventive properties. Experimentally found that the optimal dose wheat bran is 10%. This dose provides a high-quality product with good organoleptic properties.
|
|
Date |
2013-03-18T08:45:31Z
2013-03-18T08:45:31Z 2004 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Деклараційний патент на винахід 69266 А Україна, (51) 7 А23L1/216. Склад рецептури для чіпсів картопляних/ Ріпка Н. І., Ковбаса В. М., Фалендиш Н. О., Ковальов О. В.; заявник та патентовласник Націон. унів.-т харчових технологій. - № 20031212254; заявл. 24. 12. 2003; опубл. 16. 08. 2004 бюл. № 8, 2004 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6864 |
|
Language |
uk_UK
|
|