Запис Детальніше

Склад рецептури для чіпсів картопляних (Деклараційний патент на винахід № 69266)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Склад рецептури для чіпсів картопляних (Деклараційний патент на винахід № 69266)
Состав рецептуры для чипсов картофельных (Декларационный патент на изобретение № 69266)
Ingredients recipe for potato chips (Patent for invention № 69266)
 
Creator Ріпка, Н. І.
Рипка, Н. И.
Ripka, N.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Ковальов, О. В.
Ковалев, А. В.
Kovalyov, O.
 
Subject чіпси
картопляна крупка
картопляний крохмаль
висівки пшеничні
канцерогенні речовини
білок
чипсы
картофельная крупка
картофельный крахмал
отруби пшеничные
канцерогенные вещества
chips
potato grits
potato starch
wheat bran
carcinogens
protein
 
Description В роботі запропоновано спосіб виробництва чіпсів картопляних до складу рецептури яких вводять пшеничні висівки, які володіють радіопротекторними та профілактичними властивостями. Експериментально встановлено, що оптимальне дозування висівок пшеничних складає 10 %. Таке дозування забезпечує отримання високоякісного продукту з хорошими органолептичними властивостями. В работе предложен способ производства чипсов картофельных в состав рецептуры которых вводят пшеничные отруби, обладающие радиопротекторными и профилактическими свойствами. Экспериментально установлено, что оптимальная дозировка отрубей пшеничных составляет 10%. Такая дозировка обеспечивает получение высококачественного продукта с хорошими органолептическими свойствами. The authors propose a method of production of potato chips in the formulation which is administered wheat bran having radioprotective and preventive properties. Experimentally found that the optimal dose wheat bran is 10%. This dose provides a high-quality product with good organoleptic properties.
 
Date 2013-03-18T08:45:31Z
2013-03-18T08:45:31Z
2004
 
Type Other
 
Identifier Деклараційний патент на винахід 69266 А Україна, (51) 7 А23L1/216. Склад рецептури для чіпсів картопляних/ Ріпка Н. І., Ковбаса В. М., Фалендиш Н. О., Ковальов О. В.; заявник та патентовласник Націон. унів.-т харчових технологій. - № 20031212254; заявл. 24. 12. 2003; опубл. 16. 08. 2004 бюл. № 8, 2004 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6864
 
Language uk_UK