Запис Детальніше

Пектин з морквяного пюре – як позначається його вміст на якості сирцевих пряників

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пектин з морквяного пюре – як позначається його вміст на якості сирцевих пряників
Пектин из морковного пюре – как сказывается его содержимое на качестве сырцовых пряников
Pectin with carrot puree - as indicated by its content quality adobe gingerbread
 
Creator Кирпіченкова, О. М.
Кирпиченкова, О .Н.
Kirpichenkova, O.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Крапивницька, І. О.
Крапивницкая, И. А.
Krapivnitska, I.
 
Subject пряники
овочева сировина
морквяне пюре
пектин
стійкість емульсії
черствіння
пряники
овощное сырье
морковное пюре
пектин
стойкость эмульсии
черствение
gingerbread
vegetable raw
carrot puree
pectin
emulsion stability
stale
 
Description Досліджено вплив морквяного пюре на органолептичні властивості сирцевих пряників, форми зв’язку вологи у пряниковому тісті. Визначено оптимальне дозування морквяного пюре. Зроблено висновок, що морквяне пюре дає змогу подовжити термін зберігання сирцевих пряників. Исследовано влияние морковного пюре на органолептические свойства сырцовых пряников, формы связи влаги в пряниковом тесте. Определено оптимальное дозирование морковного пюре. Сделан вывод, что морковное пюре позволяет продлить срок хранения сырцовых пряников. The effect of carrot puree on the organoleptic properties of adobe gingerbread, forms of communication water gingerbread dough. The optimal dosage of carrot puree. It is concluded that Carrot puree allows to extend shelf adobe gingerbread.
 
Date 2013-03-18T08:50:25Z
2013-03-18T08:50:25Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Кирпіченкова, О. М. Пектин з морквяного пюре – як позначається його вміст на якості сирцевих пряників / О. М. Кирпіченкова , В. І. Оболкіна , І. О. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 2. – С. 33-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6866
 
Language uk_UK