Пектин з морквяного пюре – як позначається його вміст на якості сирцевих пряників
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пектин з морквяного пюре – як позначається його вміст на якості сирцевих пряників
Пектин из морковного пюре – как сказывается его содержимое на качестве сырцовых пряников Pectin with carrot puree - as indicated by its content quality adobe gingerbread |
|
Creator |
Кирпіченкова, О. М.
Кирпиченкова, О .Н. Kirpichenkova, O. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Крапивницька, І. О. Крапивницкая, И. А. Krapivnitska, I. |
|
Subject |
пряники
овочева сировина морквяне пюре пектин стійкість емульсії черствіння пряники овощное сырье морковное пюре пектин стойкость эмульсии черствение gingerbread vegetable raw carrot puree pectin emulsion stability stale |
|
Description |
Досліджено вплив морквяного пюре на органолептичні властивості сирцевих пряників, форми зв’язку вологи у пряниковому тісті. Визначено оптимальне дозування морквяного пюре. Зроблено висновок, що морквяне пюре дає змогу подовжити термін зберігання сирцевих пряників. Исследовано влияние морковного пюре на органолептические свойства сырцовых пряников, формы связи влаги в пряниковом тесте. Определено оптимальное дозирование морковного пюре. Сделан вывод, что морковное пюре позволяет продлить срок хранения сырцовых пряников. The effect of carrot puree on the organoleptic properties of adobe gingerbread, forms of communication water gingerbread dough. The optimal dosage of carrot puree. It is concluded that Carrot puree allows to extend shelf adobe gingerbread.
|
|
Date |
2013-03-18T08:50:25Z
2013-03-18T08:50:25Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кирпіченкова, О. М. Пектин з морквяного пюре – як позначається його вміст на якості сирцевих пряників / О. М. Кирпіченкова , В. І. Оболкіна , І. О. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 2. – С. 33-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6866 |
|
Language |
uk_UK
|
|