Запис Детальніше

Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения
Збереження якості пряникових виробів в процесі їх зберігання
Preserving the quality of gingerbread products during their storage
 
Creator Оболкина, В. И.
Оболкіна, В. І.
Obolkina, V.
Кирпиченкова, О. Н.
Кирпіченкова, О. М.
Kirpichenkova, O.
Алексеенко, Н. В.
Олексієнко, Н. В.
Oleksienko, N.
 
Subject пряники
активность воды
овощное сырье
морковное пюре
тыквенное пюре
черствение
глюкозно-фруктозный сироп
пряники
активність води
овочева сировина
морквяне пюре
гарбузове пюре
черствіння
глюкозно-фруктозний сироп
gingerbread
vegetable raw
carrot puree
pumpkin puree
stale
water activity
glucose-fructose syrup
 
Description С использованием овощного сырья и глюкозно-фруктозного сиропа разработана технология заварных пряников, которая позволяет сохранить качество пряничных изделий в течение длительного времени, повысить их пищевую ценность. З використанням овочевої сировини і глюкозно-фруктозного сиропу розроблена технологія заварних пряників, що дозволяє зберегти якість пряникових виробів протягом тривалого часу, підвищити їх харчову цінність. With the use vegetable raw materials and glucose-fructose syrup custard gingerbread developed technology that allows you to save quality of gingerbread products for a long time, to increase their nutritional value.
 
Date 2013-03-18T08:51:35Z
2013-03-18T08:51:35Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Оболкина, В. И. Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения / В. И. Оболкина, О. Н. Кирпиченкова , Н. В. Алексеенко // Продукты&ингредиенты. – 2012. – № 10 (96). – С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6867
 
Language other