Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения
Збереження якості пряникових виробів в процесі їх зберігання Preserving the quality of gingerbread products during their storage |
|
Creator |
Оболкина, В. И.
Оболкіна, В. І. Obolkina, V. Кирпиченкова, О. Н. Кирпіченкова, О. М. Kirpichenkova, O. Алексеенко, Н. В. Олексієнко, Н. В. Oleksienko, N. |
|
Subject |
пряники
активность воды овощное сырье морковное пюре тыквенное пюре черствение глюкозно-фруктозный сироп пряники активність води овочева сировина морквяне пюре гарбузове пюре черствіння глюкозно-фруктозний сироп gingerbread vegetable raw carrot puree pumpkin puree stale water activity glucose-fructose syrup |
|
Description |
С использованием овощного сырья и глюкозно-фруктозного сиропа разработана технология заварных пряников, которая позволяет сохранить качество пряничных изделий в течение длительного времени, повысить их пищевую ценность. З використанням овочевої сировини і глюкозно-фруктозного сиропу розроблена технологія заварних пряників, що дозволяє зберегти якість пряникових виробів протягом тривалого часу, підвищити їх харчову цінність. With the use vegetable raw materials and glucose-fructose syrup custard gingerbread developed technology that allows you to save quality of gingerbread products for a long time, to increase their nutritional value.
|
|
Date |
2013-03-18T08:51:35Z
2013-03-18T08:51:35Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оболкина, В. И. Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения / В. И. Оболкина, О. Н. Кирпиченкова , Н. В. Алексеенко // Продукты&ингредиенты. – 2012. – № 10 (96). – С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6867 |
|
Language |
other
|
|