Запис Детальніше

Использование пектинов и пектиносодержащих продуктов при производстве кондитерских изделий с желейной структурой

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Использование пектинов и пектиносодержащих продуктов при производстве кондитерских изделий с желейной структурой
Використання пектинів і пектиновмісних продуктів при виробництві кондитерських виробів з желейною структурою
The use of pectin and pectin-containing products in the manufacture of pastry with jelly structure
 
Creator Оболкина, В. И.
Оболкіна, В. І.
Obolkina, V.
Крапивницкая, И. А.
Крапивницька, І. О.
Krapivnitska, I.
Йовбак, У. С.
Йовбак, У. С.
Yovbak, U.
Кияница, С. Г.
Кияниця, С. Г.
Kyianytsia, S.
 
Subject буферные соли
пектин
фруктово-овощное пюре
кислотный гидролиз
желейная структура
буферні солі
пектин
фруктово-овочеве пюре
кислотний гідроліз
желейна структура
buffer salts
pectin
fruit and vegetable puree
acid hydrolysis
gel structure
 
Description Кондитерские изделия с желейной структурой пользуются большим спросом у потребителей. С целью расширения ассортимента мармелада и увеличения его пищевой ценности предложено использование овощного и фруктово-овощного сырья. Исследован механизм студнеобразования различных студнеобразователей при изготовлении желейных структур на основе растительного сырья. Кондитерські вироби з желейною структурою користуються великим попитом у споживачів. З ціллю розширення асортименту мармеладу і збільшення його харчової цінності запропоновано використання овочевої та фруктово-овочевої сировини. Досліджено механізм структуроутворення різних структуроутворювачів при виготовлення желейних структур на основі рослинної сировини. Confectionery jelly structure with high demand from consumers. With the aim of expanding the range of marmalade and increase its nutritional value is proposed to use vegetable and fruit raw materials. The mechanism of structure formation in different structure-making jelly structures based on vegetable raw materials.
 
Date 2013-03-18T08:39:18Z
2013-03-18T08:39:18Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Оболкина, В. И. Использование пектинов и пектиносодержащих продуктов при производстве кондитерских изделий с желейной структурой / В.И. Оболкина, И.А. Крапивницкая, У.С. Йовбак, С.Г. Кияница // Продукты & ингредиенты. – 2013. – № 2 – С. 10 – 12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6862
 
Language other