Запис Детальніше

Термостабільна начинка для борошняних кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 73798)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Термостабільна начинка для борошняних кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 73798)
Термостабильная начинка для мучных кондитерских изделий (Декларационный патент на полезную модель № 73798)
Thermostable filling for pastry products (Declarative patent for useful model № 73798)
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Йовбак, У. С.
Йовбак, У. С.
Yovbak, U.
Крапивницька, І. О.
Крапивницкая, И. А.
Krapivnitska, I.
Камбулова (Чудік), Ю. В.
Камбулова (Чудик), Ю. В.
Kambulova (Chudik), J.
 
Subject термостабільна начинка
пектин
морквяне пюре
цитрат кальцію
кондитерські вироби
термостабильная начинка
пектин
морковное пюре
цитрат кальция
кондитерские изделия
thermally stable filling
pectin
сarrot puree
calcium citrate
confectionery products
 
Description Термостабільна начинка, що пропонується у даній моделі, задовольняє вимоги до термостабільності виробів, має збагачену харчову цінність. В даній технології виключається використання штучних барвників за рахунок природнього барвника β-каротину, що входить до складу рослинної сировини. Розроблено рецептуру термостабільної начинки на основі морквяного пюре та низькометоксильованого пектину. Термостабильная начинка, что предлагается в данной модели, удовлетворяет требования к термостабильным изделиям, имеет обогащенную пищевую ценность. В данной технологии исключается использование искусственных красителей за счет естественного красителя β-каротина, который входит в состав растительного сырья. Разработана рецептура термостабильной начинки на основе морковного пюре и низкометоксилированного пектина. Thermostable filling offered in this model satisfies the requirements for thermal products, has enriched nutritional value. In this technology eliminated the use of artificial coloring by natural dyes β-carotene, which is part of the plant material. A thermostable filling recipe from carrot puree and pectin.
 
Date 2013-03-18T08:13:39Z
2013-03-18T08:13:39Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Пат. 73798 Україна, МПК (2012.01) А23L 1/100. Термостабільна начинка для борошняних кондитерських виробів / Оболкіна В.І., Йовбак У.С., Камбулова Ю.В., Крапивницька І.О.; заявник і власник Національний університет харчових технологій. – № u 2012 03118; заявл. 16.03.2012; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6851
 
Language uk_UK