Термостабільна начинка для борошняних кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 73798)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Термостабільна начинка для борошняних кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 73798)
Термостабильная начинка для мучных кондитерских изделий (Декларационный патент на полезную модель № 73798) Thermostable filling for pastry products (Declarative patent for useful model № 73798) |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. Йовбак, У. С. Йовбак, У. С. Yovbak, U. Крапивницька, І. О. Крапивницкая, И. А. Krapivnitska, I. Камбулова (Чудік), Ю. В. Камбулова (Чудик), Ю. В. Kambulova (Chudik), J. |
|
Subject |
термостабільна начинка
пектин морквяне пюре цитрат кальцію кондитерські вироби термостабильная начинка пектин морковное пюре цитрат кальция кондитерские изделия thermally stable filling pectin сarrot puree calcium citrate confectionery products |
|
Description |
Термостабільна начинка, що пропонується у даній моделі, задовольняє вимоги до термостабільності виробів, має збагачену харчову цінність. В даній технології виключається використання штучних барвників за рахунок природнього барвника β-каротину, що входить до складу рослинної сировини. Розроблено рецептуру термостабільної начинки на основі морквяного пюре та низькометоксильованого пектину. Термостабильная начинка, что предлагается в данной модели, удовлетворяет требования к термостабильным изделиям, имеет обогащенную пищевую ценность. В данной технологии исключается использование искусственных красителей за счет естественного красителя β-каротина, который входит в состав растительного сырья. Разработана рецептура термостабильной начинки на основе морковного пюре и низкометоксилированного пектина. Thermostable filling offered in this model satisfies the requirements for thermal products, has enriched nutritional value. In this technology eliminated the use of artificial coloring by natural dyes β-carotene, which is part of the plant material. A thermostable filling recipe from carrot puree and pectin.
|
|
Date |
2013-03-18T08:13:39Z
2013-03-18T08:13:39Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. 73798 Україна, МПК (2012.01) А23L 1/100. Термостабільна начинка для борошняних кондитерських виробів / Оболкіна В.І., Йовбак У.С., Камбулова Ю.В., Крапивницька І.О.; заявник і власник Національний університет харчових технологій. – № u 2012 03118; заявл. 16.03.2012; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6851 |
|
Language |
uk_UK
|
|