Запис Детальніше

Выбор мероприятий для профилактики риска травмирования на рабочих местах предприятий пищевой промышленности

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Выбор мероприятий для профилактики риска травмирования на рабочих местах предприятий пищевой промышленности
Вибір заходів для профілактики ризику травмування на робочих місцях підприємств харчової промисловості
Range of activities to prevent the risk of injury in the workplace of the food industry
 
Creator Евтушенко, О. В.
Євтушенко, О. В.
Evtushenko, O.
 
Subject профилактика производственного травматизма
безопасность труда
причина риска
вид риска
профилактические мероприятия
нормативно-правовые акты
профілактика виробничого травматизму
безпека праці
причина ризику
вид ризику
профілактичні заходи
нормативно-правові акти
prevention of accidents
safety and risk factors
type of risk
prevention
regulations
 
Description Проанализированна практика планирования профилактики производственного травматизма в Украине и за рубежом по выбору эффективных профилактических мероприятий, направленных на нейтрализацию или уменьшение риска травмирования работников на их рабочих местах.
Предложены общие рекомендации относительно выбора профилактических мероприятий.
На основе результатов исследований, анализа и оценки причин риска травмирования работников пищевой промышленности, без смертельного и со смертельным последствием приведены примеры ранжованого перечня главных причин риска несчастных случаев на пищевых предприятиях Украины. Для каждой причины травмирования приведено несколько важнейших разновидностей риска, которые предопределяет эта причина и рекомендации по профилактике производственного травматизма для каждой выделенной причины.
Проаналізована практика планування профілактики виробничого травматизму в Україні та за кордоном по вибору ефективних профілактичних заходів, спрямованих на нейтралізацію або зменшення ризику травмування працівників на їх робочих місцях.
Запропоновано загальні рекомендації щодо вибору профілактичних заходів.
На основі результатів досліджень, аналізу та оцінки причин ризику травмування працівників харчової промисловості, без смертельного і зі смертельним наслідком наведені приклади ранжованого переліку головних причин ризику нещасних випадків на харчових підприємствах України. Для кожної причини травмування наведено кілька найважливіших різновидів ризику, які зумовлює ця причина та рекомендації з профілактики виробничого травматизму для кожної виділеної причини.
In analyzing planning practice prevention of occupational accidents in Ukraine and abroad, at the choice of effective preventive measures to neutralize or reduce the risk of injury to workers in their jobs. Provide general guidance on the selection of preventive measures. Based on research, analysis and evaluation of the risk of injury causes the food industry, non-fatal and fatal consequence examples ranzhovanogo list of the main causes of the risk of accidents on food enterprises of Ukraine. For each cause of injury are some of the most important types of risk, which determines this cause and recommendations for the prevention of accidents for each selected cause.
 
Date 2013-03-18T08:53:11Z
2013-03-18T08:53:11Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Евтушенко, О. В. Выбор мероприятий для профилактики риска травмирования на рабочих местах предприятий пищевой промышленности / О. В. Евтушенко // Технические науки : современные проблемы и перспективы развития : І Международная науч.-практ. конф., 10 декабря 2012 г. - 2013. – С. 245-248.
978-5-905371-41-7
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6868
 
Language other