Запис Детальніше

Безглютеновий хліб з борошном круп’яних культур

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Безглютеновий хліб з борошном круп’яних культур
Безглютеновый хлеб с мукой крупяных культур
Gluten-free bread with flour groats crops
 
Creator Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н.
Grischenko, A.
Номенат, М. М.
Номенат, М. М.
Nomenat, M.
 
Subject безглютеновий хліб
целіакія
рисове борошно
кукурудзяне борошно
гречане борошно
безглютеновый хлеб
целиакия
рисовая мука
кукурузная мука
гречневая мука
gluten-free bread
celiac disease
rice flour
cornmeal
buckwheat flour
 
Description Наведено результати досліджень впливу рисового, кукурудзяного та гречаного борошна на показники технологічного процесу виготовлення хліба безглютенового хліба. Встановлено що, додавання борошна сприяє скороченню тривалості вистоювання тістових заготовок. Внесення борошна сприяє поліпшенню органолептичних показників якості хліба. Приведены результаты исследований влияния рисовой, кукурузной и гречневой муки на показатели технологического процесса производства безглютенового хлеба. Установлено, что добавление муки крупяных культур способствует сокращению длительности выстаиваниятестовых заготовок. Внесение муки способствует улучшению органолептических показателей качества хлеба. Results of researches of influence of a rice, corn and buckwheat flour on quality of the technological process of production of gluten-free bread are given. Found that adding flour cereals reducing the duration of maturation dough. Adding flour improves the organoleptic quality of bread.
 
Date 2013-03-18T08:37:32Z
2013-03-18T08:37:32Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Грищенко, А. М. Безглютеновий хліб з борошном круп’яних культур / А. М. Грищенко, М. М. Номенат // Збірник наукових праць молодих учених аспірантів та студентів. – 2010. – Т. 1. – С. 216–217.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6861
 
Language uk_UK