Запис Детальніше

Дослідження впливу борошна круп’яних культур на кислотонакопичення в безглютеновому тісті

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу борошна круп’яних культур на кислотонакопичення в безглютеновому тісті
Исследование влияния муки крупяных культур на кислотонакопление в безглютеновом тесте
Investigation of the influence of flour groats crops to change the acidity in the gluten-free dough
 
Creator Удворгелі, Л. І.
Удворгели, Л. И.
Udvorgeli, L.
Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н.
Grischenko, A.
 
Subject безглютеновий хліб
целіакія
борошно круп’яних культур
кислотність тіста
безглютеновый хлеб
целиакия
мука крупяных культур
кислотность теста
gluten-free bread
celiac disease
flour groats crops
acidity of dough
 
Description Дослідженно залежність зміни кислотності в безглютеновому тісті під час бродіння, залежно від виду борошна в рецептурі. Встановлено, що в тісті з борошном круп’яних культур, внаслідок інтенсифікації процесів бродіння підвищується кінцева кислотність тіста, що позитивно впливає на смакові властивості хліба. Исследована зависимость изменения кислотности в безглютеновом тесте в процессе брожения, зависимо от вида муки в рецептуре. Установлено, что в тесте с мукой крупяных культур, вследствие интенсификации процессов брожения повышается кислотность теста, что позитивно влияет на вкусовые качества хлеба. The dependence of the change in acidity of gluten-free dough during fermentation, depending on the type of flour in the recipe. Found that in the dough of flour cereal crops, due to the intensification of processes of fermentation increases the acidity of the dough, which has a positive effect on the taste of the bread.
 
Date 2013-03-18T08:55:21Z
2013-03-18T08:55:21Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Удворгелі, Л. І. Дослідження впливу борошна круп’яних культур на кислотонакопичення в безглютеновому тісті / Л. І. Удворгелі, А. М. Грищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: 78-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р.: матеріали конф. – К. : НУХТ, 2012. – С. 72-73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6870
 
Language uk_UK