Використання картопляної дієтичної харчової клітковини в хлібопеченні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання картопляної дієтичної харчової клітковини в хлібопеченні
Использование картофельной диетической пищевой клетчатки в хлебопечении Using a potato dietary fiber in bread baking |
|
Creator |
Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н. Grischenko, A. Якимчук, І. В. Якимчук, И. В. Yakimchuk, I. Шевчук, Ю. С. Шевчук, Ю. С. Shevchuk, Yu. |
|
Subject |
хліб
картопляна клітковина харчові волокна гідрофільні властивості біологічна цінність хлеб картофельная клетчатка пищевые волокна гидрофильные свойства биологическая ценность bread potatos dietary fiber food fibers hydrophilic properties biological value |
|
Description |
Досліджено вплив картопляної клітковини на показники якості пшеничного хліба. Встановлено, що картопляну клітковину доцільно додавати в рецептуру хліба в кількості до 5 %, через погіршення показників якості готових виробів. Исследовано влияние картофельной клетчатки на показатели качества пшеничного хлеба. Установлено, что картофельную клетчатку в рецептуру хлеба целесообразно вносить в количестве до 5%, вследствие ухудшения показателей качества готовых изделий. Investigated the influence of potatos fiber on quality of wheat bread. It was investigated that it is necessary to add a potato fiber into bread recipe up to 5%, because it reduces the quality of wheat bread. |
|
Date |
2013-03-18T08:56:57Z
2013-03-18T08:56:57Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Грищенко, А. М. Використання картопляної дієтичної харчової клітковини в хлібопеченні / А. М. Грищенко, І. В. Якимчук, Ю. С. Шевчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. : матеріали конф. – 2012. – С. 79–80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6871 |
|
Language |
uk_UK
|
|