Запис Детальніше

Використання картопляної дієтичної харчової клітковини в хлібопеченні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання картопляної дієтичної харчової клітковини в хлібопеченні
Использование картофельной диетической пищевой клетчатки в хлебопечении
Using a potato dietary fiber in bread baking
 
Creator Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н.
Grischenko, A.
Якимчук, І. В.
Якимчук, И. В.
Yakimchuk, I.
Шевчук, Ю. С.
Шевчук, Ю. С.
Shevchuk, Yu.
 
Subject хліб
картопляна клітковина
харчові волокна
гідрофільні властивості
біологічна цінність
хлеб
картофельная клетчатка
пищевые волокна
гидрофильные свойства
биологическая ценность
bread
potatos dietary fiber
food fibers
hydrophilic properties
biological value
 
Description Досліджено вплив картопляної клітковини на показники якості пшеничного хліба.
Встановлено, що картопляну клітковину доцільно додавати в рецептуру хліба в кількості до 5 %, через погіршення показників якості готових виробів. Исследовано влияние картофельной клетчатки на показатели качества пшеничного хлеба. Установлено, что картофельную клетчатку в рецептуру хлеба целесообразно вносить в количестве до 5%, вследствие ухудшения показателей качества готовых изделий. Investigated the influence of potatos fiber on quality of wheat bread. It was investigated that it is necessary to add a potato fiber into bread recipe up to 5%, because it reduces the quality of wheat bread.
 
Date 2013-03-18T08:56:57Z
2013-03-18T08:56:57Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Грищенко, А. М. Використання картопляної дієтичної харчової клітковини в хлібопеченні / А. М. Грищенко, І. В. Якимчук, Ю. С. Шевчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. : матеріали конф. – 2012. – С. 79–80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6871
 
Language uk_UK