Запис Детальніше

Вплив наноструктури на мікробіологічні процеси у вершковому маслі з полісахаридами при його зберіганні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив наноструктури на мікробіологічні процеси у вершковому маслі з полісахаридами при його зберіганні
Влияние наноструктуры на микробиологические процессы в сливочном масле с полисахаридами при его сохранении
Effect of nanostructure on microbiological processes in butter with polysaccharides at its storage
 
Creator Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А.
Rashevska, T.
 
Subject вершкове масло
полісахариди
наноструктура
сливочное масло
полисахариды
наноструктура
butter
polysaccharides
nanostructure
 
Description У НУХТ розроблено функціональні види
вершкового масла з полісахаридами:
«Пектинове» (з пектином) та «Імунне» (з
інуліном). Проведені нами дослідження
показали, що введення в гетерогенну систему вершкового масла малих доз пектину
та інуліну зумовлює змінення мікро- і наноструктури продукту. В НУХТ разработаны функциональные виды сливочного масла с полисахаридами: с пектином и с инулином. Проведенные нами исследования показали, что введение в гетерогенную систему сливочного масла малых доз пектина
и инулина приводит к изменениям микро-и наноструктуры продукта. We developed functional types of butter with polysaccharides pectin and inulin. Our studies showed that the small doses of pectin
and inulin causes the change of micro-and nanostructures of butter.
 
Date 2013-03-18T09:07:40Z
2013-03-18T09:07:40Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Рашевська, Т. О. Вплив наноструктури на мікробіологічні процеси у вершковому маслі з полісахаридами при його зберіганні / Т. О. Рашевська // Молочна промисловість. - 2008. - №2(45). - С. 60-63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6874
 
Language other