Вплив наноструктури на мікробіологічні процеси у вершковому маслі з полісахаридами при його зберіганні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив наноструктури на мікробіологічні процеси у вершковому маслі з полісахаридами при його зберіганні
Влияние наноструктуры на микробиологические процессы в сливочном масле с полисахаридами при его сохранении Effect of nanostructure on microbiological processes in butter with polysaccharides at its storage |
|
Creator |
Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А. Rashevska, T. |
|
Subject |
вершкове масло
полісахариди наноструктура сливочное масло полисахариды наноструктура butter polysaccharides nanostructure |
|
Description |
У НУХТ розроблено функціональні види вершкового масла з полісахаридами: «Пектинове» (з пектином) та «Імунне» (з інуліном). Проведені нами дослідження показали, що введення в гетерогенну систему вершкового масла малих доз пектину та інуліну зумовлює змінення мікро- і наноструктури продукту. В НУХТ разработаны функциональные виды сливочного масла с полисахаридами: с пектином и с инулином. Проведенные нами исследования показали, что введение в гетерогенную систему сливочного масла малых доз пектина и инулина приводит к изменениям микро-и наноструктуры продукта. We developed functional types of butter with polysaccharides pectin and inulin. Our studies showed that the small doses of pectin and inulin causes the change of micro-and nanostructures of butter. |
|
Date |
2013-03-18T09:07:40Z
2013-03-18T09:07:40Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рашевська, Т. О. Вплив наноструктури на мікробіологічні процеси у вершковому маслі з полісахаридами при його зберіганні / Т. О. Рашевська // Молочна промисловість. - 2008. - №2(45). - С. 60-63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6874 |
|
Language |
other
|
|