Дисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородини
Дисперсность и распределение плазмы в сливочном масле функционального назначения с криопорошком из почек черной смородины Dispersity and distribution of plasma in functional butter with cryopowder of blackcurrant buds |
|
Creator |
Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А. Rashevska, T. |
|
Subject |
вершкове масло
кріопорошок бруньок чорної смородини дисперсність сливочное масло криопорошок почек черной смородины дисперсность butter cryopowder of blackcurrant buds dispersity |
|
Description |
Результати досліджень показали, що внесення кріопорошку із бруньок чорної смородини у вершкове масло спричиняє тонший розподіл краплин плазми у його мікроструктурі. Результаты исследований показали, что внесение криопорошку из почек черной смородины в сливочное масло вызывает тоньшее распределение капель плазмы в его микроструктуре. We found that the introduction of cryopowder of black currant buds changing distribution of moisture in butter. |
|
Date |
2013-03-18T09:09:39Z
2013-03-18T09:09:39Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рашевська, Т. О. Дисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Молочна промисловість. - 2007. - №8(43). - С. 46-49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6875 |
|
Language |
other
|
|