Запис Детальніше

Дисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородини
Дисперсность и распределение плазмы в сливочном масле функционального назначения с криопорошком из почек черной смородины
Dispersity and distribution of plasma in functional butter with cryopowder of blackcurrant buds
 
Creator Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А.
Rashevska, T.
 
Subject вершкове масло
кріопорошок бруньок чорної смородини
дисперсність
сливочное масло
криопорошок почек черной смородины
дисперсность
butter
cryopowder of blackcurrant buds
dispersity
 
Description Результати досліджень показали, що внесення
кріопорошку із бруньок чорної смородини у вершкове масло спричиняє тонший розподіл краплин плазми у його мікроструктурі. Результаты исследований показали, что внесение криопорошку из почек черной смородины в сливочное масло вызывает тоньшее распределение капель плазмы в его микроструктуре. We found that the introduction of cryopowder of black
currant buds changing distribution of moisture in butter.
 
Date 2013-03-18T09:09:39Z
2013-03-18T09:09:39Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Рашевська, Т. О. Дисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Молочна промисловість. - 2007. - №8(43). - С. 46-49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6875
 
Language other