Определение параметров сушки пищевых кристаллических материалов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Определение параметров сушки пищевых кристаллических материалов
Визначення параметрів сушки харчових кристалічних матеріалів Determination of parameters of drying of food crystalline materials |
|
Creator |
Литвиненко, А. М.
Литвиненко, А. М. Litvinenko, A. |
|
Subject |
аналіз
гравіметричні методи монокристалогідрати вільна вода кристалізаційна вода кількість видалення температурні кордони визначити анализ гравиметрические методы монокристаллогидраты свободная вода кристаллизационная вода количество температурные границы analysis gravimetrical methods monocrystallohydrates free water crystallizational water amount delete temperature scopes |
|
Description |
Вдосконалення методів кількісної оцінки вмісту вологи, що знаходиться в різних формах зв'язку з харчовими кристалічними матеріалами, – лимонна кислота, рафінована лактоза і глюкоза і встановлення температурних меж її видалення. Совершенствование методов количественной оценки содержания влаги, находящейся в различных формах связи с пищевыми кристаллическими материалами – лимонная кислота, рафинированная лактоза и глюкоза и установление температурных пределов ее удаления. Perfection of methods of quantitative estimation of maintenance of moisture, being in the different forms of connection with food crystalline materials is lemon acid, refined lactose and glucose and establishment of temperature limits of its delete. |
|
Date |
2013-03-19T08:19:32Z
2013-03-19T08:19:32Z 1986 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Литвиненко, А. М. Определение параметров сушки пищевых кристаллических материалов / А. М. Литвиненко, В. В. Манк, В. А. Михайлик, Л. А. Орлов // Пищевая промышленность. - 1986. - №3. - С. 35-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6894 |
|
Language |
other
|
|