Запис Детальніше

Определение параметров сушки пищевых кристаллических материалов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Определение параметров сушки пищевых кристаллических материалов
Визначення параметрів сушки харчових кристалічних матеріалів
Determination of parameters of drying of food crystalline materials
 
Creator Литвиненко, А. М.
Литвиненко, А. М.
Litvinenko, A.
 
Subject аналіз
гравіметричні методи
монокристалогідрати
вільна вода
кристалізаційна вода
кількість
видалення
температурні кордони
визначити
анализ
гравиметрические методы
монокристаллогидраты
свободная вода
кристаллизационная вода
количество
температурные границы
analysis
gravimetrical methods
monocrystallohydrates
free water
crystallizational water
amount
delete
temperature scopes
 
Description Вдосконалення методів кількісної оцінки вмісту вологи, що знаходиться в різних формах зв'язку з харчовими кристалічними матеріалами, – лимонна кислота, рафінована лактоза і глюкоза і встановлення температурних меж її видалення.
Совершенствование методов количественной оценки содержания влаги, находящейся в различных формах связи с пищевыми кристаллическими материалами – лимонная кислота, рафинированная лактоза и глюкоза и установление температурных пределов ее удаления.
Perfection of methods of quantitative estimation of maintenance of moisture, being in the different forms of connection with food crystalline materials is lemon acid, refined lactose and glucose and establishment of temperature limits of its delete.
 
Date 2013-03-19T08:19:32Z
2013-03-19T08:19:32Z
1986
 
Type Article
 
Identifier Литвиненко, А. М. Определение параметров сушки пищевых кристаллических материалов / А. М. Литвиненко, В. В. Манк, В. А. Михайлик, Л. А. Орлов // Пищевая промышленность. - 1986. - №3. - С. 35-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6894
 
Language other