Запис Детальніше

Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива (№ 76225)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива (№ 76225)
Способ производства яблочно-овсяного мороженого (№ 76225)
The method of manufacturing an apple-oat ice cream (№ 76225)
 
Creator Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Рибак, О. М.
Рыбак, А. Н.
Rybak, O.
Зарко, В. І.
Зарко, В. И.
Zarko, V.
Мацько, Л. М.
Мацько, Л. М.
Matsko, L.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
стабілізаційна система
стабилизационная система
stabilization system
вісяні пластівці
овсяные хлопья
oat flakes
вівсяне борошно
овсяная мука
oatmeal
яблучне пюре
яблочное пюре
applesauce
структуроутворювальні властивості
cтруктурообразующие свойства
properties of generating structure
 
Description Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фрезерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, направлення яблучного пюре на гомогенізацію, його додавання до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців.
Способ производства яблочно-овсяной мороженого включает подготовку яблок, сахара, лимонной кислоты и воды, пастеризацию, охлаждение, созревание и фрезерования смеси, фасовки, закалки и хранения мороженого, направление яблочного пюре на гомогенизацию, его добавление к смешанного с сахаром и гидратированного овсяной муки или измельченных овсяных хлопьев.
Method of producing apple-oatmeal cream includes preparing apples, sugar, citric acid and water, pasteurization, cooling, aging and milling mixture, filling, hardening and storage of ice cream, applesauce referral to homogenization, adding it to mixed with sugar and hydrated oatmeal or crushed oatmeal.
 
Date 2013-03-19T07:59:16Z
2013-03-19T07:59:16Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Патент України на корисну модель № 76225, МПК A 23G 9/00. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива / Г. Є Поліщук, О. М. Рибак, В. І. Зарко, Л. М. Мацько- u 2012 07594; заявл. 20.06.2012 ; опубл. 25.12.2012, Бюл. № 24
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6893
 
Language uk_UK