Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива (№ 76225)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива (№ 76225)
Способ производства яблочно-овсяного мороженого (№ 76225) The method of manufacturing an apple-oat ice cream (№ 76225) |
|
Creator |
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Рибак, О. М. Рыбак, А. Н. Rybak, O. Зарко, В. І. Зарко, В. И. Zarko, V. Мацько, Л. М. Мацько, Л. М. Matsko, L. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream стабілізаційна система стабилизационная система stabilization system вісяні пластівці овсяные хлопья oat flakes вівсяне борошно овсяная мука oatmeal яблучне пюре яблочное пюре applesauce структуроутворювальні властивості cтруктурообразующие свойства properties of generating structure |
|
Description |
Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фрезерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, направлення яблучного пюре на гомогенізацію, його додавання до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців. Способ производства яблочно-овсяной мороженого включает подготовку яблок, сахара, лимонной кислоты и воды, пастеризацию, охлаждение, созревание и фрезерования смеси, фасовки, закалки и хранения мороженого, направление яблочного пюре на гомогенизацию, его добавление к смешанного с сахаром и гидратированного овсяной муки или измельченных овсяных хлопьев. Method of producing apple-oatmeal cream includes preparing apples, sugar, citric acid and water, pasteurization, cooling, aging and milling mixture, filling, hardening and storage of ice cream, applesauce referral to homogenization, adding it to mixed with sugar and hydrated oatmeal or crushed oatmeal. |
|
Date |
2013-03-19T07:59:16Z
2013-03-19T07:59:16Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент України на корисну модель № 76225, МПК A 23G 9/00. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива / Г. Є Поліщук, О. М. Рибак, В. І. Зарко, Л. М. Мацько- u 2012 07594; заявл. 20.06.2012 ; опубл. 25.12.2012, Бюл. № 24
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6893 |
|
Language |
uk_UK
|
|