Запис Детальніше

Математичне моделювання поведінки нехарчової м'ясної сировини при транспортуванні по трубах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Математичне моделювання поведінки нехарчової м'ясної сировини при транспортуванні по трубах
Математическое моделирование поведения непищевой мясного сырья при транспортировке по трубам
Mathematical modeling of the behavior of non-food raw meat during transport through pipes
 
Creator Штефан, Є. В.
Штефан, Е. В.
Shtefan, E.
Беседа, С. Д.
Беседа, С. Д.
Beseda, S.
Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
 
Subject пневмотранспортування
пневмо-транспортировки
pneumatic transport
м'ясo-кісткова суміш
мясо-костная смесь
meat-bone mix
метод скінченних елементів
метод конечных элементов
method of final elements
інформаційні технології проектування
информационные технологии проектирования
information technologies of designing
 
Description Розглянуто застосування інформаційної технології проектування обладнання для транспортування м'ясo-кісткової суміші. В основу цієї технології покладено визначення розподілу напружень у суміші, переміщення всіх частинок продукту, робочого тиску нагнітальної системи залежно від конструктивних параметрів дифузора нагнітального резервуара. Розглянуто питання практичного застосування запропонованих методологічних розробок. Рассмотрено применение информационной технологии проектирования оборудования для транспортировки мясo-костной смеси. В основу этой технологии положено определения распределения напряжений в смеси, перемещение всех частиц продукта, рабочего давления нагнетательной системы в зависимости от конструктивных параметров диффузора нагнетательного резервуара. Рассмотрены вопросы практического применения предложенных методологических разработок. The work is developed to the information technology of designing (ITD) of the equipment in application to meat-bone mixes transportation. In the ITD basis the definitions of distributions of the pressure in a mix, displacements of all particles of the product, working pressure of forcing system are fixed deoending on the blower diffuser constructive parameters. The questions of practical application of the offered methological developments are considered.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2013-01-17T15:29:46Z
2013-01-17T15:29:46Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Штефан, Є. В. Математичне моделювання поведінки нехарчової м'ясної сировини при транспортуванні по трубах / Є. В. Штефан, С. Д. Беседа, В. М. Таран // Наукові праці НУХТ. - 2005. - №16. - С. 35-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5442
 
Language uk_UK