Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси (Патент на корисну модель № 69014)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси (Патент на корисну модель № 69014)
Композиция для изготовления сырокопченой колбасы (Патент на полезную модель №69014) Arrangement for making summer sausage (Patent for useful model №69014) |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Клименко, А. В. Клименко, А. В. Klimenko, A. |
|
Subject |
рецептура
ковбаса свинина яловичина рецептура колбаса свинина говядина recipe sausage pork beef |
|
Description |
Задачею корисної моделі є розробка рецептури сирокопчених ковбас з використанням рослинного моно екстракту, а саме розмарину лікарського, спільна дія компонентів якого направлена на отримання високоякісного продукту з високими органолептичними показниками та здатністю до тривалого зберігання. Задачей полезной модели является разработка рецептуры сырокопченых колбас с использованием растительного моно экстракта, а именно розмарина лекарственного, совместное действие компонентов которого направлена на получение высококачественного продукта с высокими органолептическими показателями и способностью к длительному хранению. The goal is to develop a useful model formulations smoked sausages with vegetable mono extract, namely medicinal rosemary, common performance components which is aimed at obtaining high quality product with high organoleptic characteristics and capacity for long-term storage. |
|
Date |
2013-03-20T09:18:45Z
2013-03-20T09:18:45Z 2012 |
|
Identifier |
Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси [Текст] : пат. 69014 UA: МПК A23L 1/315 (2006.01) A23L 1/317 (2006.01) /Пешук Л. В., Клименко А. В. ; заявник і патентовласник Нац. ун-т харч. техн. - u 2011 08498 ; заявл. 06.07.11 ; опубл. 25.04.12, Бюл. № 8. - 4 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6936 |
|
Language |
other
|
|