Запис Детальніше

Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси (Патент на корисну модель № 69014)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси (Патент на корисну модель № 69014)
Композиция для изготовления сырокопченой колбасы (Патент на полезную модель №69014)
Arrangement for making summer sausage (Patent for useful model №69014)
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Клименко, А. В.
Клименко, А. В.
Klimenko, A.
 
Subject рецептура
ковбаса
свинина
яловичина
рецептура
колбаса
свинина
говядина
recipe
sausage
pork
beef
 
Description Задачею корисної моделі є розробка рецептури сирокопчених ковбас з використанням рослинного моно екстракту, а саме розмарину лікарського, спільна дія компонентів якого направлена на отримання високоякісного продукту з високими органолептичними показниками та здатністю до тривалого зберігання.
Задачей полезной модели является разработка рецептуры сырокопченых колбас с использованием растительного моно экстракта, а именно розмарина лекарственного, совместное действие компонентов которого направлена на получение высококачественного продукта с высокими органолептическими показателями и способностью к длительному хранению.
The goal is to develop a useful model formulations smoked sausages with vegetable mono extract, namely medicinal rosemary, common performance components which is aimed at obtaining high quality product with high organoleptic characteristics and capacity for long-term storage.
 
Date 2013-03-20T09:18:45Z
2013-03-20T09:18:45Z
2012
 
Identifier Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси [Текст] : пат. 69014 UA: МПК A23L 1/315 (2006.01) A23L 1/317 (2006.01) /Пешук Л. В., Клименко А. В. ; заявник і патентовласник Нац. ун-т харч. техн. - u 2011 08498 ; заявл. 06.07.11 ; опубл. 25.04.12, Бюл. № 8. - 4 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6936
 
Language other