Запис Детальніше

Макаронні вироби з антиоксидантами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Макаронні вироби з антиоксидантами
Макаронные изделия с антиоксидантами
Macaroni products with antioxidants
 
Creator Левадна, Т. І.
Левадная, Т. И.
Levadna, T.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject макаронні вироби
β-каротин
антиоксиданти
соєвий лецитин
аскорбінова кислота
макаронне изделия
β-каротин
антиоксиданти
соевый лецитин
аскорбиновая кислота
macaroni products
β-carotene
antioxidants
soy lecithin
ascorbic acid
 
Description Досліджено ступінь руйнування β-каротину на різних стадіях виготовлення макаронних виробів вітамінізованих. Доведено можливість використання соєвого лецитину та аскорбінової кислоти для запобігання руйнуванню β-каротину. Встановлено, що використання аскорбінової кислоти є більш ефективним. Изучена степень разрушения β-каротина на разных стадиях технологического процесса изготовления макаронных изделий витаминизированных. Доказана возможность использования соевого лецитина и аскорбиновой кислоты для предотвращения разрушения β-каротина. Установлено, что более эффективным для этой цели является использование аскорбиновой кислоты. Studied the extent of destruction β-carotene at different stages of the process of manufacture of macaroni product vitaminized. Proved the use of soy lecithin and ascorbic acid to prevent the destruction of β-carotene. Found that the more effective for this purpose is the use of ascorbic acid.
 
Date 2013-03-20T11:00:07Z
2013-03-20T11:00:07Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Левадна, Т. І. Макаронні вироби з антиоксидантами / Т. І. Левадна, В. Г. Юрчак // Харчова і переробна промисловість. – 2001. – № 2-3. – С. 20 – 21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6945
 
Language uk_UK